Magyar gazdaság

Ingyenesen, adatforgalom használata nélkül érhetők el fontos honlapok

Az intézkedés a lakosság és a vállalkozások tájékozódásához, ezáltal az egészségügyi védekezéshez és a gazdaság működésben tartásához járul hozzá.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel, amelyek hozzájárulnak a lakosság és a vállalkozások tájékozódásához, ezáltal az egészségügyi védekezéshez és a gazdaság működésben tartásához.

Fotó: AFP

Így többek között a VALI – Vállalkozói Információs Portált, valamint a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a Virtuális Portál, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal honlapját is adatkeret használata nélkül kereshetik fel a szolgáltató ügyfelei.

A honlapok díjmentesen történő elérésének biztosítása hozzájárul a munkahelyek megőrzéséhez, a vállalkozások és az állampolgárok költségeinek csökkenéséhez a legnehezebb időkben. Javaslom, hogy böngésszék az oldalakat, például a VALI-t, a Vállalkozói Információs Portált, amelyen igényeikre szabott, ingyenesen elérhető képzéseket és államilag támogatott, kedvezményes kamatozású hiteleket találnak

– mondta Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

A Vodafone Magyarország emellett azt is bejelentette, hogy számos oktatási és álláskereső portált, illetve a különféle iparkamarák honlapjait is adatforgalom használat nélkül böngészhetik az ügyfelek, ezzel is hozzájárulva, hogy

a lakosság és a vállalkozások minél gyorsabban túlléphessenek a világjárvány okozta gazdasági nehézségeken.

Vodafone honlap ingyenes ITM
Kapcsolódó cikkek