Világgazdaság

Módosultak a hírlevélküldés szabályai

Június elsejétől új törvény szabályozza a hírlevélküldést. Ennek értelmében júniustól csak azok kapják meg napi értesítőnket, akik erre személyes adataik kiegészítése után ismét nyilatkoznak.

Hírleveleinkből nap mint nap értesülhet a legfrissebb gazdasági, pénzpiaci, vállalati, közéleti hírekről, elolvashatja a kiválasztott témába vágó elemzéseinket, háttereinket, neves külföldi és belföldi szakértők publikációit. Cikkeinkből hetente összefoglalót állítunk össze a kis- és középvállalkozások számára fontos információkról, pályázati hírekről, adózási tudnivalókról, valamint a leglényegesebb ingatlanpiaci legfontosabb történésekről, trendekről. Rendkívüli eseményekről azonnal tájékoztatást adunk alert hírlevelünkben. 

Hogyan lehet feliratkozni?

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz regisztrálnia kell honlapunkra. Hírlevelünkre a fejlécben található „Hírlevél” feliratra vagy IDE kattintva teheti meg. A személyes adatok kitöltése után kiválaszthatja, hogy számos hírlevél szolgáltatásunk közül melyikre kíván feliratkozni.

Eddig kaptam, most miért nem kapom?

Június elsejétől új törvény rendelkezik a hírlevelek kiküldésének feltételeiről. Ennek értelmében ezentúl csak azon olvasóink számára küldhetjük napi hírösszefoglalóinkat, akik lakcímükről is nyilatkoztak. A Világgazdaság Online eddig – az általános internetes gyakorlatnak megfelelően – nem kérte olvasói lakcímét regisztrációkor, így június elsejétől nem küldhetünk hírlevelet azoknak, akik addig nem egészítették ki személyes adataikat. Ha Önnek is hasonló problémája van, de szeretné ismét kapni hírlevelünket, kattintson IDE, vagy a fejlécben található „Hírlevél” feliratra. A regisztrációs felületen adja meg az e-mail címét, és nyomja meg a Megrendelés gombot. A megadott e-mail címre elküldjük az adatmódosító felületre mutató linket, melyen a törvény által előírt adatait megadva tudja megerősíteni regisztrációját.

hírlevél hírlevélfeliratkozás VG