Világgazdaság

Folyamatosan gyengül a forint

A hazai deviza 265 alatt kezdte a napot az euróval szemben, de mostanra már a 266-os szintet ostromolja a gyengülő árfolyam.

Egy euróért jelenleg 265,86 forintot adnak, a dollár ára 199,1 forint, a svájci frankért 185,68 forintot adnak.

A blue chipe közül a Magyar Telekom áll csak mínuszban, a papír ára 808 forint jelenleg. A Molért 21 120 forintot adnak, a Richter ára 44 160 forint, az OTP-vel 7 232 forinton kereskednek. A BUX a reggelhez hasonlóan mínuszban áll, 0,24 százalékos veszteséggel 25 263 ponton áll az index.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Autók forint Lendvai Ildikó elemzések - Gazdaság és Pénzügy sztrájk Pénzügyi és gazdasági válság Pályázati forródrót infrastruktúra-fejlesztés kutatás OTP TV-csatornák Politikai közvélemény-kutatások A szerkesztő ajánlja makroadatok BUXDeviza- és árupiac BKV Vállalati jelentések Költségvetés 2012-2013 forintárfolyam Demján Sándor Felmérések autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás Bűnügyek országgyűlési választások 2010 oktatás Lukoil autó Daimler A KSH jelenti repülés Reklám és Média béremelés makromutatók Részvénypiacok SZDSZ-ügyek fogyasztási cikkek átlagkereset Jobbik-ügyek Élelmiszerpiac fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Szakszervezet - Érdekképviselet euró GDP-adatok Befektetési lehetőségek Mol Botrányok a politikában Európai Unió MDF-ügyek Egyesült Államok Telekom EU aloldal ingatlanpiac Richter bajnai-csomag árfolyam infokommunikáció JPMorgan Egészségügy - Gyógyítás Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon