Világgazdaság

A HD Group az Év Ügynöksége

Kiosztották az idei Arany Penge díjakat. 12 kategóriában 15 kreatív ügynökség marketingkommunikációs megoldása került díjazásra a 11. Arany Penge Kreatív Fesztiválon. Az év ügynöksége a HD Group lett, aki öt kategóriában is dobogóra állhatott. A Proud, a Cluso és a DDB ugyancsak szép eredményekkel zárhatta a reklámversenyt.

A legkreatívabb marketingkommunikációs megoldásokat díjazta a MAKSZ, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének szervezésében megrendezésre kerülő 11. Arany Penge Kreatív Fesztivál. A versenyre érkezett 163 nevezésből 12 kategóriában 15 kreatív ügynökség alkotását részesítette elismerésben a szakmai zsűri.

Az év ügynöksége, a HD Group lett, aki öt díjjal lett gazdagabb: Ezüst Pengét kapott a progresszív és integrált kategóriában, valamint három Bronz Pengével jutalmazták direkt marketing és sales promotion kampányait.

Eredményesen szerepelt a Proud is, akinek 2009-es Sziget kampánya filmes és egyéb online kategóriában is aranyat ért. A társadalmi kategória győztese a DDB lett az Amnesty International számára készített 1%-os kampányával, de a Cluso is szerzett egy aranyat a Vaterának megálmodott integrált megoldásával, valamint egy ezüst pengét sales promotion kategóriában.

Sajtó-, beltéri-, vásárláshelyi- és rendezvény kategóriában idén nem osztott a zsűri díjat, mint ahogy az Arany Borotva sem talált gazdára.

A Gödör Klubban megtartott Gálán a PASO mellett a kreatívok gondoskodtak a hangulatról, dj-vé avanzsált reklámszakemberek pörgették a lemezeket hajnalig.

BÉT - Napi események elemzések - Gazdaság és Pénzügy sztrájk Pályázati forródrót infrastruktúra-fejlesztés kutatás Bajnai Gordon Praktiker Malév A szerkesztő ajánlja Shell Nyugdíjkérdés Magyarországon Felmérések Elemzői vélemények A második Orbán-kormány Bűnügyek katasztrófák kutatás-fejlesztés oktatás A KSH jelenti Reklám és Média Adósságválság az EU-ban mezőgazdaság arany penge Jobbik-ügyek fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Szakszervezet - Érdekképviselet GDP-adatok Befektetési lehetőségek Mol Botrányok a politikában Vaskerék EU aloldal Euróbevezetés Tudomány - Kultúra ingatlanpiac OECD Bajnai Gordon kormányfő lett Gazprom infokommunikáció Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon