Bajnai Gordon kormányfő lett

A HD Group az Év Ügynöksége

Kiosztották az idei Arany Penge díjakat. 12 kategóriában 15 kreatív ügynökség marketingkommunikációs megoldása került díjazásra a 11. Arany Penge Kreatív Fesztiválon. Az év ügynöksége a HD Group lett, aki öt kategóriában is dobogóra állhatott. A Proud, a Cluso és a DDB ugyancsak szép eredményekkel zárhatta a reklámversenyt.
2010.05.28 Olvasási idő:

A magyarok többsége fesztiválozna az idén

2010.05.28 Olvasási idő:

A Skanska nyerte a Zöld Iroda Versenyt

A „2010 Legzöldebb Irodája” címet nyerte el a Skanska Magyarország kisvállalati kategóriában a KÖVET Egyesület által szervezett idei Zöld Iroda versenyen. A nevező cégek feladata az volt, hogy minél jelentősebb mértékben környezetközpontúvá tegyék saját irodájukat, minél hosszabb távon ható változtatásokat vezessenek be. A KÖVET – Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért szervezésében lebonyolított versenyen különböző kategóriákban több mint 30 cég indult, a díjak átadására a Zöld Iroda Kiállításon május 18-án került sor.
2010.05.20 Olvasási idő:

Spotáras gáz a Gazpromtól?

Több európai gázimportőr is remélheti, hogy az orosz cégtől átvett gáz egy részéért a szerződésben foglaltnál alapcsonyabb, versenypiaci árat fizethet, a válság végéig.
2010.05.19 Olvasási idő:

Egyelőre maradt a nemzetközi cégek túlsúlya

2010.05.13 Olvasási idő:

Szabadulna a tulajdonos a nagy presztízsű hírmagazintól

A tulajdonos Washington Post bejelentette, hogy a Newsweek magazin eladásának lehetőségét vizsgálja.
2010.05.06 Olvasási idő:

PSA–Mitsubishi gyár Oroszországban

2010.04.26 Olvasási idő:

Elkeserítő adatok az EU-ból - A magyar bika még él

Az Európai Unió statisztikai hivatalaként működő Eurostat ma délelőtt tette közzé a tavalyi évre vonatkozó hivatalos államháztartási adatokat. A felülvizsgált adatok értelmében komoly meglepetések születtek negatív értelemben, miután például Görögország esetében nagyobb lett a GDP arányos hiány, mint azt korábban a görög kormányzat előrejelezte.
2010.04.22 Olvasási idő:

Navracsics: radikális adócsökkentéssel jobban vészeltük volna át a válságot

A Fidesz szerint az ország kisebb veszteséggel vészelte volna át a gazdasági válságot, ha a kormány annak idején radikális adócsökkentést hajt végre.
2010.03.31 Olvasási idő:

Matolcsy: eldőltek a lényeges kérdések a Fideszben

2011-től három éven át radikális adócsökkentés, az államháztartási hiányt a 4,5-6,5 százalékos sávban kell tartani, megszorítások pedig nem lesznek - ezek a legfontosabb állítások, amelyeket Matolcsy György, a Fidesz gazdaságpolitikusa tett a Hír Tv-nek adott interjújában.
2010.03.22 Olvasási idő: