Világgazdaság

Emelkedéssel búcsúzott a BUX

0,53 százalékos pluszban zárt a BUX, a vezető részvények erősödni tudtak.

A BUX 0,53 százalékos pluszban, 120 pontos emelkedéssel zárta a napot 23019 ponton, az átlagtól elmaradó 11,4 milliárd forintos részvénypiaci forgalom mellett.

A vezető részvények vegyesen zárták a napot, az MTelekom stagnálás-közeli állapotban zárt, 0,14 százalékot csökkent a ára, 673 forintra. Az OTP is nyitás-közeli állapotban búcsúztatta a napot, de örülhetünk, hogy ledolgozta a napközben felhalmozott mínuszt. A részvény 0,03 százalékos pluszban 5280 forinton zárt.

A MOL részvények ára 1,06 százalékkal emelkedett 20870 forintra, a Richter 1,07 százalékot tudott erősödni, 47000 forintra.

Autók GVH-ügyek elemzések - Gazdaság és Pénzügy Pénzügyi és gazdasági válság Mtelekom Schmitt Pál OTP turizmus Gyógyítás-finanszírozás makroadatok Cégjog BKV Nyugdíjkérdés Magyarországon Szociális kiadások forintárfolyam Külföldi lapvélemények ITD Hungary Felmérések autóipar Apple Elemzői vélemények Hitelek: lakás A második Orbán-kormány katasztrófák Digitrend Bill Gates autó repülés Reklám és Média makromutatók Részvénypiacok BUX bét fogyasztási cikkek Jobbik-ügyek Federal Reserve - Fed Élelmiszerpiac A munka világa fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac IMF-megállapodás utazás Befektetési lehetőségek Mol Európai Unió Gyurcsány-elemzés ingatlanpiac Richter infokommunikáció Gázvezetékek Egészségügy - Gyógyítás Adórendszer Magyarországon