Világgazdaság

Esésbe váltott a forint - A kulcsszint megállította az erősödést

A forint hétfőn 263,05-ös szintről fordult hétfőn, és kedden egészen 265-ig korrigált az árfolyam.

A forint 263,6-os árfolyamról 256-ig esett az euróval szemben kedden, majd délutánra 264,5-ös szintig kapaszkodott vissza.

A forint hétfőn nem tudott megküzdeni a 263-as szinttel, amelyről ebben az évben már többször fordult a kurzus, és most sem tudta áttörni a hazai deviza.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint jelentősebb, több mint egy százalékos gyengülést szenvedett el a svájci frankkal szemben. 213,77-es záróárfolyamról 217-es kurzusig esett a forint, délután pedig 216,27 forinton jegyzik a svájci frakkot.

Az amerikai dollárral szemben 181 körüli szintről 183 fölé került a forint, majd 182,6 körül stabilizálódott az árfolyam.

Autók BÉT - Napi események Magyar Nemzeti Bank (MNB) forint Devizakereskedőknek elemzések - Gazdaság és Pénzügy Nemzetközi konfliktusok Frank turizmus deviza UniCredit Nyugdíjkérdés Magyarországon Magyar EU-elnökség Külföldi lapvélemények Felmérések Matolcsy György autóipar Elemzői vélemények Vlagyimir Putyin A második Orbán-kormány Bűnügyek katasztrófák gyógyszeripar repülés Wolfgang Schauble Reklám és Média Adósságválság az EU-ban Részvénypiacok A Madoff-csalás A munka világa fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Fúzió és akvizíció Zöld ügyek utazás euró Befektetési lehetőségek frankárfolyamDeviza- és árupiac Mol Európai Unió Vaskerék Állami Számvevőszék Fővárosi ügyek Földrengés Japánban biztosítás ingatlanpiac Gazprom árfolyam infokommunikáció