Világgazdaság

Az ellenzék kampánylehetőségeit szűkítené a budapesti Fidesz?

A Fővárosi Önkormányzat környezetvédelmi okokra hivatkozva arról döntött, hogy a budapesti Duna-hidakra, aluljárókra, valamint szobrokra, emlékművekre és fákra is kiterjesztené a választási plakátelhelyezési tilalmat a februárban kezdődő kampányban. A rendelet azért okozhat az ellenzéknél nagyobb felháborodást, mert nem vonatkozik a kormány tájékoztatónak nevezett hirdetéseire, valamint a civil szervezetek plakátjaira.

Horváth Csaba, a szocialisták fővárosi frakcióvezetője hangsúlyozta, hogy az új szabályok "tovább lejtetik a pályát a Fidesz felé".  A Párbeszéd Magyarországért (PM) fővárosi képviselői szerint a Fidesz fél a választási vereségtől, ezért korlátozná a plakátkihelyezést a fővárosban.

 

motorola Autók Magyar Nemzeti Bank (MNB) Vodafone Pénzügyi és gazdasági válság Szerencsejáték Zrt. kutatás Simicska Lajos választás 2014 K&H Bank Zrt. NMHH makroadatok Budai Gyula Vállalati jelentések Járai Zsigmond Szociális kiadások Tőzsdei elemzések forintárfolyam Orbán Viktor autóipar Apple Elemzői vélemények oktatás energetika makromutatók Dunaferr mezőgazdaság konferencia Befektetési lehetőségek Botrányok a politikában Vaskerék Fővárosi ügyek Egyesült Államok Facebook Euróbevezetés Csaba László Gazprom Egészségügy - Gyógyítás Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon