Cégvilág

Bogdán Beckham útjára lépett

Hazánk egyik legsikeresebb élsportolója 2016 novembere óta regenerálódik sérüléséből, ami nem jelenti azt, hogy a mindennapjai azóta unalmassá váltak. A Liverpool kapusa azután mesélt élményeiről, hogy a Pepsi reklámarcává vált.

A régóta sérült játékos szerint egy sportoló számára szakmai szempontból az a legnehezebb, ha a regenerációval kell foglalkoznia és nem azzal, amihez a legjobban ért, de ez is az élsport része, ezt is tudni kell profin kezelni. Nem állítja, hogy könnyű volt, azonban ezen is csak úgy lehetséges túljutni, ha előre tekint az ember.

Pszichésen nyilván nehezebb, hogy nem védhetek. Szerencsére most már közel teljes értékű edzésmunkát végezhetek

- mondja a kapus.

Forrás: Pepsi

Az edzések és a csapattal a közös programok rengeteg időt elvisznek, de amikor csak lehet, megpróbál időt tölteni a családjával, ami már önmagában kikapcsolódás, de persze ennél izgalmasabb programokat is szervez magának. Nagyon szeret például kijárni a közeli parkba futni, vagy etetni a helyi mókusokat, illetve lányos apukaként a létező összes mesét kötelező megnézni neki is.

Egy sportoló számára mindig van következő cél, amit el szeretne érni, ez már önmagában folyamatosan kihívást jelent, ami nélkül nem is lenne képes az elvárt szinten teljesíteni.

Ami a személyes felfogásomat illeti, mindig is fontosnak tartottam, hogy néha a komfortzónámból kilépjek és új dolgokat is kipróbáljak – a napi rutint megtörni és inspirációt keresni a nem megszokott dolgokban akár önmagában is elég lehet ahhoz, hogy ne süppedjünk bele a szürkeségbe

- hangsúlyozza Bodgán.

Forrás: Pepsi

Nemrég az a megtiszteltetés érte, hogy a Pepsi új, kalóriamentes termékeinek a kampányarca lett, ennek keretében pedig egy különleges, edzőtermi fotózáson vett részt, majd később egy szélcsatornás lebegést is megörökítettek. Ez utóbbit különösen élvezte, és elmondása szerint sportteljesítménynek sem utolsó, hogy egyensúlyban maradjon az ember.

Gyerekkorom egyik kedvence volt, amikor a Juventus-szurkoló srác azért kérte el Beckham mezét, hogy megtörölje vele a kólás dobozt. Már csak az ilyen jellegű kötődés miatt is nagyon örültem a felkérésnek.

- emelte ki a Liverpool hálóőre.

Bogdán azt is elmondta, hogy a téli átigazolási szezonban nem sikerült kölcsönbe szerződnie, de minden rosszban van valami jó, így legalább biztosan nem sieti el a visszatérést.

Bogdán Ádám reklám Pepsi
Kapcsolódó cikkek