Cégvilág

Újabb magyar cég ad rezsitámogatást a dolgozóinak

Dolgozói segítségére siet a Tatabánya Erőmű Kft. A vállalat jövő áprilisig 50 ezer forintos bérkiegészítést ad az összes alkalmazottjának a megnövekedett rezsiárak kompenzálása érdekében. Emellett az erőmű új munkatársak felvételét is tervezi. Közleményükben azt írják, hogy a frissen felvett kollégáknak is jár majd a pluszpénz.

Rezsitámogatással segíti dolgozóit a Tatabánya Erőmű Kft. – olvasható a vállalat sajtóközleményében. A cég ügyvezető igazgatója, Sámuel Emese arról döntött, hogy az erőmű összes munkatársa havi 50 ezer forintos bértámogatást kap 2022. november 1. és 2023. április 15. között. 

20220721 Budapest Rezsi illusztráció fotó: Teknős Miklós (TEK)
Fotó: Teknős Miklós / Magyar Nemzet

Ez a juttatás minden munkavállalónak jár, és banki átutalással kapják meg a címzettek 

– olvasható a közleményben.

A meglévő dolgozók támogatása mellett a cég azt is közölte, hogy toborzásba kezdenek. Azt írták, hogy a frissen felvett munkatársak ugyanúgy részesülnek a fizetésükön felüli rezsitámogatásból, mint a már meglévő kollégáik.

Nem a Tatabánya Erőmű az első hazai vállalat, amely rezsitámogatásról döntött. Ahogy azt a VG októberben megírta, a Rossmann pluszpénzzel próbálja megsegíteni a munkatársait a jelenlegi nehéz helyzetben.

Negyedmilliárdot szán dolgozói rezsitámogatásra a Rossmann

A drogérialánc a megélhetési válságra reagálva novemberben és decemberben két részletben nyújt anyagi támogatást minden kollégájának, 70 ezer és 120 ezer forint közötti összegben.

 

bérkiegészítés rezsitámogatás fizetés
Kapcsolódó cikkek