Beiersdorf

Így törli le a nők ajkáról a rúzst az infláció

Csúnya kilátások a szépségiparban.
2022.10.31 Olvasási idő:

Jó eredményekkel rukkoltak ki a DAX-konszernek

A beszámolók időlegesen a háborút is feledtették.
2022.03.01 Olvasási idő:

Már nem vonzó az Adidas? - Óriás eladások a német börzén

A németországi topmenedzsereknek gyanús a Dax értéktőzsde kurzusainak szárnyalása. Számos bennfentes tömeges részvényeladásba kezdett, meglehet, ez annak a jele, hogy a kurzusok hamarosan jelentősen csökkenni fognak.
2012.08.28 Olvasási idő:

Személyi változások a Beiersdorf Kft.-nél

A Beiersdorf magyarországi leányvállalatánál 2011 júliusától Thomas Lichtblau váltja Gerhard J. Hierathot a cég ügyvezetői székében, Bartha Ferenc marketing igazgató pedig marketing és kereskedelmi vezetőként folytatja munkáját a Beiersdorfnál.
2011.08.04 Olvasási idő:

Árengedménnyel csalogat a Nivea gyártója

A Beiersdorf hamburgi kozmetikai cég költséges reklámkampányba kezdett, hogy ellensúlyozza üzleti forgalmának csökkenését Németországban.
2010.08.25 Olvasási idő:

Hamis ígéretek - Ránctalanító krémek gyártóit büntette a GVH

Két multinacionális kozmetikai vállalkozás hazai érdekeltségére összesen 180 millió forint versenyfelügyeleti bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
2009.04.09 Olvasási idő:

Emelkedett a Nivea gyártójának profitja

A német Beiersdorf AG első kilenc hónapja mind forgalomban, mind adózott eredményben felülmúlta a tavaly regisztráltakat, ám még így is elemzői várakozáson alul teljesített. Január és szeptember közötti időszakban a Beiersdorf forgalma 11,8 százalékkal 4,5 milliárd euróra emelkedett.
2008.11.04 Olvasási idő:

Drágább lesz a Nivea

A nyersanyagárak világszerte tapasztalható emelkedése miatt emeli termékei árát a Nivea kozmetikumokat is gyártó Beiersdorf. Thomas-Bernd Quaas szerint a gyártáshoz szükséges anyagok oly mértékben emelkedtek, hogy a jelenlegi árakkal nem tudják ezt a tendenciát követni.
2008.08.05 Olvasási idő: