Nivea

Jó eredményekkel rukkoltak ki a DAX-konszernek

A beszámolók időlegesen a háborút is feledtették.
2022.03.01 Olvasási idő:

Vitték a Niveát az első fél évben

Jól fogytak a német Beiersdorf bőrápolási termékei az első fél évben – derül ki a frankfurti tőzsdén jegyzett cég tegnap közzétett gyorsjelentéséből.
2019.08.06 Olvasási idő:

Rexona vagy Nivea? Több tízmilliós bírság járt a reklámért

2016.08.25 Olvasási idő:

Durva frankháború: Kidobják a boltokból a Nivea és Danone termékeket

A Coop svájci élelmiszer-kiskereskedelmi lánc rendkívüli lépést tett azzal, hogy az üzletei polcairól eltávolította több olyan nagy nemzetközi gyártó termékeit, amelyek nem voltak hajlandók áraik csökkentésére, noha jelentős profitokat zsebeltek be a svájci frank erősödésének köszönhetően.
2011.08.17 Olvasási idő:

Nem fogyaszt a Nivea krém

Az amerikai Federal Trade Commission (FTC) 900 ezer dolláros bírságot szabott ki a Nivea krém gyártójának, miután a cég nem tudta igazolni a termék hatásával kapcsolatos állításait.
2011.06.30 Olvasási idő:

Árengedménnyel csalogat a Nivea gyártója

A Beiersdorf hamburgi kozmetikai cég költséges reklámkampányba kezdett, hogy ellensúlyozza üzleti forgalmának csökkenését Németországban.
2010.08.25 Olvasási idő:

A legmegbízhatóbb európai márkák - Lista!

A Reader’s Digest „Európai Megbízható Márkák 2010” felmérésében már számos tendencia is kirajzolódott. A leglényegesebb közülük talán az, hogy az elmúlt kilenc évben érezhetően esett a bizalom általános szintje – és ez csaknem az összes márkára és foglalkozásra igaz. A márkák és a foglalkozások sorrendjében is volt némi átrendeződés, és látszik, hogy néhány foglalkozás és intézmény imázsát is megtépázta a gazdasági válság.
2010.05.18 Olvasási idő:

Hamis ígéretek - Ránctalanító krémek gyártóit büntette a GVH

Két multinacionális kozmetikai vállalkozás hazai érdekeltségére összesen 180 millió forint versenyfelügyeleti bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
2009.04.09 Olvasási idő:

Emelkedett a Nivea gyártójának profitja

A német Beiersdorf AG első kilenc hónapja mind forgalomban, mind adózott eredményben felülmúlta a tavaly regisztráltakat, ám még így is elemzői várakozáson alul teljesített. Január és szeptember közötti időszakban a Beiersdorf forgalma 11,8 százalékkal 4,5 milliárd euróra emelkedett.
2008.11.04 Olvasási idő:

Drágább lesz a Nivea

A nyersanyagárak világszerte tapasztalható emelkedése miatt emeli termékei árát a Nivea kozmetikumokat is gyártó Beiersdorf. Thomas-Bernd Quaas szerint a gyártáshoz szükséges anyagok oly mértékben emelkedtek, hogy a jelenlegi árakkal nem tudják ezt a tendenciát követni.
2008.08.05 Olvasási idő: