Bojár Gábor

A nyilatkozatokkal szemben az ellenzék nem tervez áfát csökkenteni

Nem került bele a baloldali pártok végső programjába az áfacsökkentés.
2022.01.19 Olvasási idő:

Javíthatják a likviditást az ingatlanalapok

Várunk rá, hogy az NKM Földgázszolgáltató teljesítse a törvényi kötelezettségét – mondja Bojár Gábor, a Graphisoft Park elnöke és Kocsány János, a társaság vezérigazgatója.
2018.12.18 Olvasási idő:

Aki nem versenyképes, az kihullik

Beindult a gazdaság, érzik a bérnyomást a cégek, a versenyképesség ugyanakkor még kihívást jelent.
2018.05.31 Olvasási idő:

Hiába az önállóság, nem tudjuk megszervezni a munkánkat

Segítséget nyújt a robotizáció vagy éppen rombol? Hogyan kellene fejleszteni a hazai oktatást? – többek között ezekről a témákról vitatkoztak szakértők a Világgazdaság „Versenyképesség-Belföldi kereslet és/vagy export?” című konferencia kerekasztalbeszélg
2017.11.30 Olvasási idő:

Bojár: Az állam legyen kisebb

A politikában ismeretlen fogalom a hála, hiába vezet valaki jól egy állami céget, a következő kurzusváltáskor őt is elküldhetik – indokolta Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke, miért látja jobbnak, ha az állam csak kisebb szerepet vállal a piacon.
2011.10.06 Olvasási idő:

Visszahúzták a forintot

A globális hangulat ugyan kedvezőnek mondható, azonban a forint ebből nem tud profitálni.
2011.10.05 Olvasási idő:

Bővül a GVA Robertson irodaportfóliója

A Riverpark irodákra szóló megbízás elnyerése után a GVA Robertson két újabb irodaházzal írt alá kizárólagos szerződést: az ABLON-hoz tartozó M3 irodaház, valamint az OTP Ingatlanalap épülete, a Szépvölgyi út 22 került bele a GVA által képviselt irodaházak portfóliójába, mely így mintegy 22 000 m2-rel növekedett. A GVA Robertson jelenleg 125 000 négyzetméternyi irodaterület kizárólagos bérbeadója.
2010.05.26 Olvasási idő:

PSA–Mitsubishi gyár Oroszországban

2010.04.26 Olvasási idő:

Távolsági vásárlás: visszajár a pénz

2010.04.26 Olvasási idő:

Újabb stratégiai tanács jött létre

Megalakult a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Stratégiai Tanácsadó Testülete. A tudósokból és üzletemberekből álló hattagú testület a tervek szerint évente két alkalommal ül össze, hogy iránymutatásaival közvetlenül is hozzájáruljon az Akadémia elnökének döntéseihez, értékelje a köztestület munkáját és nemzetközi tapasztalatok alapján véleményt mondjon a kutatási irányokról.
2010.03.10 Olvasási idő: