cpi

Wall Street - Ez volt június legjobb napja

Az amerikai részvénypiac kedden emelkedni tudott - a jó gazdasági adatok szerepet kaptak a vásárlók visszacsalogatásában, akik az elmúlt napok esései után most olcsón kaphattak részvényeket.

A Mikulás-rali csúcsokat hozott, de jobb vigyázni

A bikák folytatták a tradicionális mikulás-ralit, és új éves csúcsra nyomták az indexeket. Az S&P 500 index +1.3%-kal végezte magasabban a hetet, és ezt a szintet 2008 szeptembere óta nem üdvözölhettük.

Nagyot zuhant a piac

Az S&P 500-as cégek 95%-a zuhant a keddi kereskedési napon. A rosszkedvet a kínai kamatemelési aggodalmak, az írországi gazdasági válság és a görög deficitcsökkentési kísérletek kudarcának ismételt felszínre kerülése okozta.

A Dow Jones nyolcnapi száguldás után sem fárad

A Dow Jones nyolcadik napja emelkedik sorozatban, és egyre jobban megközelíti 18 havi csúcsát. Ez 2009 augusztusa óta a leghosszabb megszakítás nélküli rally. A piac többi résztvevőjét oldalazó mozgás jellemezte a tegnapi nap folyamán.

2010 legjobb hetét zártuk - napi elemzés

A vezető indexek a második jelentős emelkedő hetet produkálták ebben az évben. Ezen a héten viszont néhány akadály merülhet fel, mely jelentős változást okozhat a pozitív lendületben.
Világgazdaság Piactér