forduló

Világkereskedelmi Szervezet - A kudarc garantált

Immár jóformán elképzelhetetlennek látszik bárminemű komolyabb eredmény elérése a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) égisze alatt tizenegy éve elkezdődött újabb liberalizációs fordulón, hiszen – sokszoros halasztás után – idén decemberben a tagállamok akár kudarccal is lezárják a dohai fordulót.
2011.07.27 Olvasási idő: 0 perc

Lassítósávot is tervez a Világkereskedelmi Szervezet

Háromsebességű megközelítést javasol a dohai forduló keretében a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) főigazgatója. Pascal Lamy Genfben a szervezet újabb liberalizációs fordulóját kézben tartó kereskedelmi tárgyalóbizottság tegnapi informális ülésén úgy vélekedett, hogy senki sem szeretné elvetni a dohai fordulót, sőt, annak egyes témáit sem.
2011.06.01 Olvasási idő: 0 perc

Az MSZP-sek ősszavazók, az LMP-seknek kell a kampány

A TÁRKI 2010 áprilisában végzett kutatásából kiderül, hogy tízből két magyar választópolgár döntött a kampány időszaka alatt arról, hogy az első fordulóban mely pártot támogatja a 2010-es országgyűlési választásokon. A többiek körülbelül fele-fele arányban megszokás, illetve meggyőződés alapján szavaztak.
2010.05.05 Olvasási idő: 0 perc

Jövő vasárnap tíz szavazókörben lehet sorbanállás

Április 25-én 19 óra után megkezdik a tájékoztatást a választási eredményekről. Az OVI intézkedéseket tett, hogy elkerüljék a sorbanállást a szavazókörök előtt, de nem tudja garantálni, hogy ne kelljen túlórázni a voksolóknak.
2010.04.16 Olvasási idő: 0 perc

OFA: megcsappant az érdeklődés

Holnap jár le a határideje az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány másodízben meghirdetett munkahelymegőrző pályázatainak, a korábbi lelkesedés azonban alábbhagyott.
2009.10.29 Olvasási idő: 0 perc

Ha csütörtök, akkor UEFA Kupa

Csütörtökön 16 mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó UEFA Kupa csoportküzdelmei.
2008.11.26 Olvasási idő: 0 perc