gasztronómia
október 16. 23:13
Idén is cél volt, hogy a magyar gasztronómia bizonyos jellegzetességei is megjelenjenek a versenyfogásokban.
szeptember 5. 08:15
Ráharaptak a karanténozók az online receptekre
Felhizlalta a koronavírus-járvány a gasztroportálok forgalmát, magasra szökött áprilisban a vezető recept közlő oldalak látogatószáma.
augusztus 8. 13:00
A gömbök szerelmese
A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó imádja a gömböket. A vízipóló mellett a bojlis horgászat szerelmese: kis golyócskából készült csalival megy pontyra, amurra vagy harcsára.
július 18. 08:15
Egy édes, rendhagyó „startup”
Egy energikus, középkorú nő úgy dönt, cukrászdát nyit. Alig telik el pár év, és egymilliárd forintnyi éves forgalmú vállalkozást igazgat, száz embernek adva munkát.
június 19. 18:55
A gourmet ételeket is megfertőzte a vírus
Jócskán visszaesett a kereslet a prémium-élelmiszerek iránt a koronavírus-járvány következtében, miután világszerte bezártak a szállodák és éttermek, otthon pedig még a tehetősek sem nyúlnak mindennap beluga kaviárért.
február 20. 05:00
Exponenciális bővülés előtt állhat a CyBerg
Mesés növekedés előtt állhat a CyBerg a Kalliwoda Research elemzése szerint, de sok múlhat azon, hogy a digitális és a gasztronómiai szolgáltatásokat ötvöző cég milyen hatékonysággal tudja sikerre vinni újszerű üzleti modelljét.
január 21. 18:18
Áldásból átok lett a Michelin-csillag
Egy több séf fordít hátat az elit éttermeknek, az iparág súlyos problémája a túlhajszolás. Egy fiatal séf azért hunyt el, mert nem volt ideje kikezelni mandulagyulladását.
november 13. 05:00
Olasz gasztronómiai világhét
november 1. 16:30
Alternatív hússal etetnék a tehetős oroszokat
A mesterséges hús kilója több 14 ezer forintba kerül.
október 11. 09:07
Megkezdődnek a közétkeztetési szakácsverseny elődöntői
A versenyzőknek a témához illő 3 fogásos felnőtt ebédet kell nettó 550 forintos keretből kigazdálkodniuk.