gasztronómia

A gourmet ételeket is megfertőzte a vírus

Jócskán visszaesett a kereslet a prémium-élelmiszerek iránt a koronavírus-járvány következtében, miután világszerte bezártak a szállodák és éttermek, otthon pedig még a tehetősek sem nyúlnak mindennap beluga kaviárért.

Exponenciális bővülés előtt állhat a CyBerg

Mesés nö­vekedés előtt állhat a CyBerg a Kalliwoda Research elemzése szerint, de sok múlhat azon, hogy a digitális és a gasztronómiai szolgáltatásokat ötvöző cég milyen hatékonysággal tudja sikerre vinni újszerű üzleti modelljét.

Áldásból átok lett a Michelin-csillag

Egy több séf fordít hátat az elit éttermeknek, az iparág súlyos problémája a túlhajszolás. Egy fiatal séf azért hunyt el, mert nem volt ideje kikezelni mandulagyulladását.

Michelin-csillagos éjszaka Nagy-Britanniában

Csaknem kétszáz étterem tarthatta meg vagy érdemelte ki a Michelin-csillagot Nagy-Britanniában és Írországban, akadt olyan vendéglátóhely, amelyet egyszerre hárommal is kitüntetett a szakma krémje.
Világgazdaság Piactér