Graphisoft Park

Nincs garancia a SZIT-es osztalékra

A SZIT-ek vezetése továbbra is köteles javaslatot tenni az elvárt osztalékra, a részvényesek viszont dönthetnek úgy is, hogy nem kérnek a nyereségből.

Hozta a kötelezőt a Graphisoft

Az év hátralévő részében egyes építési projekteket átütemeznek, ezért kevesebb lesz a bevétel és a profit is a korábban jelzettnél.

Stabilan nyitotta az évet a Graphisoft

Közel 10 százalékkal gyarapodott a Graphisoft Park negyedéves profitja, és az ingatlanfejlesztő társaság bevételei ennél is nagyobb mértékben emelkedtek.

Nő az osztalék a Graphisoft Parknál

Konszolidált eredménye 80 százalékát fizetné ki osztalékként a Graphisoft Park, és ebben felértékelődési potenciált lát a KBC elemzője.

Éveket csúszhat a fejlesztés

Elemzők kockázatként jelölik meg a Graphisoft Parkkal kapcsolatban, hogy a vártnál sokkal lassabban halad a szomszédos ingatlanon a veszélyes hulladék kármentesítése.

Még vonzó a Graphisoft Park

Még mindig olcsó a Graphisoft Park, de már nem annyira, mint korábban – erre utal, hogy a Hold Alapkezelő csökkentette a kitettségét.

Graphisoft-rali az átalakulás előtt

Az Országgyűlés módosította a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokra vonatkozó törvényt, ami vonzóvá teszi ezt a működési formát.
Világgazdaság Piactér