hende csaba

Megérkezett Hende Csaba és Dömötör Csaba második koronavírustesztjének eredménye

A két politikus azt követően került házi karanténba, hogy találkozott Hollik Istvánnal, akinél később koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt.
2020.08.30 Olvasási idő:

Házi karanténba került két kormánypárti képviselő

Az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és a KDNP frakció-szóvivője karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett.
2020.08.28 Olvasási idő:

Meglepő indoklást talált Hende, miért nem volt közbeszerzés a tűzijátékra

2015.09.01 Olvasási idő:

Hende: november végéig 900 ember építi a kerítést

A Magyar Honvédség minden szükséges képességgel rendelkezik az ideiglenes biztonsági határzár építéséhez - jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtök Mórahalmon.
2015.07.16 Olvasási idő:

Hende reméli, hogy az egyik Gripen-gép még javítható

Az elsődleges szakértői vélemények alapján a honvédelmi tárca abban bízik, hogy a Kecskeméten futóműhiba miatt megsérült Gripen vadászrepülő javítható, így csak a korábban Csehországban balesetet szenvedett, teljes mértékben javíthatatlan gép pótlásáról kell gondoskodniuk - mondta ma Hende Csaba honvédelmi miniszter.
2015.06.30 Olvasási idő:

Hende: jövő nyárra egy erősebb NATO tagjai leszünk

Az elmúlt időszakban meghatározott megerősítő intézkedések nyomán jövő nyárra egy agilisabb és erősebb NATO tagja lesz Magyarország - mondta a honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a véderő-, katonai és légügyi attasék idei éves értekezletén.
2015.06.30 Olvasási idő:

Orbán magához rendelte Hende Csabát

2015.06.15 Olvasási idő:

Beadták a törvényjavaslatot, jöhet a katonai életpályamodell

Hende Csaba honvédelmi miniszter benyújtotta az Országgyűlésnek az új katonai életpálya bevezetését és az ahhoz kapcsolódó illetményfejlesztéshez szükséges törvényjavaslatot.
2015.03.24 Olvasási idő:

A honvédelmi miniszternél járt az új amerikai nagykövet

Hende Csaba honvédelmi miniszter hétfőn bemutatkozó látogatáson fogadta Colleen Bellt, az Egyesült Államok új budapesti nagykövetét - közölte a Honvédelmi Minisztérium.
2015.01.26 Olvasási idő:

Útdíj: a miniszter szerint igazságtalan döntés született egyeztetés nélkül

2015.01.03 Olvasási idő: