John Kasich

Magasabb osztalékot fizet a Mol Nyrt.

Történelmi vesztesége ellenére 17 százalékkal magasabb osztalékot fizet a Mol a tavalyi éve után. A felügyelőbizottságba bekerült az egykori szlovák miniszterelnök-helyettes.

Újra megverték Clintont és Trumpot

Bernie Sanders és Ted Cruz lettek a legújabb amerikai előválasztás nyertesei, de a hátrányuk még így is jelentős maradt. Igaz, nem ledolgozhatatlan.

Nyolcéves csúcson a BUX

A már tavaly is bő 40 százalékkal felértékelődött Budapesti Értéktőzsdét több mint nyolcéves csúcsra lökte, hogy a hazai blue chipek súlya nőtt a bécsi börze régiós indexében.

Clinton és Trump nagy győzelmét hozta a második szuperkedd

Sorsdöntő naphoz érkeztek az amerikai előválasztások: mindkét párt öt nagy államban választott elnökjelöltet. A szavazások Hillary Clinton és Donald Trump nagy győzelmét hozták el, így már óriási meglepetésekre volna szükség, hogy ne ők küzdjenek meg egymással az elnökségért.

Két merényletkísérlet Ciszjordániában

Fél órán belül két merényletet kíséreltek meg palesztinok ugyanazon a helyszínen Ciszjordániában. A támadások három palesztin elkövetőjét az izraeli biztonságiak a helyszínen agyonlőtték - jelentette a jeruzsálemi közszolgálati rádió hétfőn.

Óriási meglepetés az amerikai előválasztáson

Nehéz óráik lesznek a közvélemény-kutatóknak, hogy megmagyarázzák, ami a mostani amerikai előválasztásokon történt. Hillary Clinton kapta ugyan a legtöbb voksot, de Bernie Sanders kampánya egy mindenkit megdöbbentő michigani sikerrel nagy lendületet vehet, a másik oldalon pedig egyre inkább kétszereplőssé válik a küzdelem.

Sanders és Rubio nyerték a legújabb előválasztásokat

A szuperkedd és a nagy március 15-i szavazások árnyékában tartottak két újabb amerikai előválasztást. Mindkét pártnál az országos szinten esélytelenebbnek tartott jelölt nyert - más kérdés, hogy ez a siker mire lesz elég.
Világgazdaság Piactér