laptop

Szuperkönnyű laptopokkal támad a Samsung

Már az év végén bemutatta a 2017-re szánt Notebook 9 személyi számítógépeit a Samsung, a társaság az új modelleknél egyértelműen a hordozhatóságra helyezte a hangsúlyt.

A céges telefon és a laptop már nem olyan vonzó

Március óta feszült figyelemmel kíséri a világ a Fehér Ház történéseit. A közvélemény, a sajtó és a külföld egyelőre csak találgat, hogyan zárul majd a hónapok óta húzódó válság, amelyet már a nemzetbiztonság is a legmagasabb szinten kezel. Tovább már nem lehet halogatni, Barack Obamának megfontolt, de határozott döntést kell hoznia: megtartja kedvenc BlackBerry telefonját vagy sem.

A 150 ezres laptopokat veszik a magyarok

Trónfosztást hozhat a harmadik negyedév a globális személyi számítógép-piacon, ahol egyelőre a várakozásokat meghaladó mértékben nő a kereslet. Az ágazat hazánkban is jól teljesít.

Erősödik a laptopok szerepe

Néhány perccel tovább nőtt az internethasználat az utóbbi egy évben: míg tavaly egy átlagos, legalább hetente internetező 15–49 éves naponta 201 percet töltött internethasználattal, addig az idén már 207 percet – állapítja meg a GfK Hungária Digital Connected Consumer (DCC) 2012 felmérése.

Kivégezte a táblagép a netbookot

Lényegében összeomlott az idén a globális netbookpiac, s jövőre tovább csökkenhet a kis hordozható számítógépek iránti kereslet. A nagy gyártók fokozatosan hagyják el a süllyedő hajót.

Kihal a bőr aktatáska?

A ruha sokat elárul a viselőjéről. Mert aki ad a megjelenésre, az élet egyéb területein is figyel magára és a környezetére – mondja Schiffer Miklós stílustanácsadó.

Kitúrta a Dellt a Lenovo

Két, egymástól független piackutató cég felmérése szerint is a Lenovo lett a világ második legnagyobb számítógépgyártója, a bronzérmes helyre utasítva a Dellt. Az élen egyelőre még a Hewlett-Packard áll.
Világgazdaság Piactér