MÁV biztosító

"Fizessék ki a MÁV Biztosító károsultjait!"

Az INDRA Egyesületet együttműködve az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesülettel, valamint a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületével javaslatot tett a Pénzügyminisztériumnak a Máv Biztosító Egyesület károsultjainak helyzetével kapcsolatban.
2009.12.03 Olvasási idő:

Az Allianz megvédené a piaci pozícióit: túl a kgfb kereteken

Az Allianz Hungária Biztosító arra törekszik, hogy megvédje meglévő piaci pozícióit az idei kötelező gépjármű-felelősség biztosítási (kgfb) kampány során – jelentette ki Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató a társaság mai sajtótájékoztatóján.
2008.10.30 Olvasási idő:

Mi lesz, ha MÁV biztosítóssal karambolozunk?

Nagyon ráfázhat az az autós, aki a következő két hétben „MÁV biztosítós" kocsival karambolozik: lehet, kárát sosem fizetik ki, akkor sem, ha nem ő a hibás. A pénzügyi felügyelet saját felelősségét vizsgálja.
2008.08.02 Olvasási idő:

Online már köthetnek új kötelezőt a MÁV Biztosító ügyfelei

A Netrisk.hu biztosítási portálon már mától megköthetik új kötelező biztosításukat a MÁV Biztosító Egyesület ügyfelei.
2008.07.31 Olvasási idő:

Holnapig kellene fizetniük a MÁV Biztosító ügyfeleinek

Egyre inkább dacosnak mutatkoznak a MÁV Biztosító ügyfelei: amellett, hogy a múlt héten a pótbefizetés megtagadása mellett döntöttek, a harmadik negyedévre esedékes kgfb-díjaknak is kevesebb mint felét rendezték tegnapig.
2008.07.29 Olvasási idő:

A MÁV ÁBE postázta a csekkeket

Csak rosszabbul járhatnak azzok a MÁV biztosítós ügyfelek, akik július végéig bojkottálják az aktuális biztosítási díjak befizetését.
2008.07.03 Olvasási idő: