nano

Lehet, hogy búcsúznunk kell két iPod típustól

A Mashable információi szerint az Apple nem csak az új iPhone-t jelenti be következő sajtókonferenciáján, de kivezeti két, mostanra kiszolgált iPodját is a piacról.
2011.09.28 Olvasási idő:

Nano-t gyártana a Tata Romániában

Az indiai Tata Motors autógyár létesítését fontolgatja Kolozsváron, és már fel is vették a kapcsolatot a Kolozs megyei önkormányzat vezetésével.
2011.04.05 Olvasási idő:

Olcsó autó, de a kutyának sem kell, mert hajlamos kigyulladni

A világ legolcsóbb autójából 85 százalékkal kevesebbet adtak el novemberben, mint egy évvel ezelőtt – tette közzé az indiai gyártó, a Tata. A cég októberben beismerte a világ legolcsóbb autója néhány esetben véletlenül felgyulladt.
2010.12.03 Olvasási idő:

A világ legolcsóbb autója néha lángra kap

A Tata bejelentette, hogy ingyenes biztonsági javításokat ajánl fel a Nano miniautó tulajdonosainak, miután a világ legolcsóbb kocsija több esetben kigyulladt.
2010.11.10 Olvasási idő:

Hatalmasat ugrott a Tata

A Tata decemberben 84 százalékkal több autót adott el, mint az előző év utolsó hónapjában.
2010.01.15 Olvasási idő:

Indiai Jaguar – Könnyedén verte a várakozásokat a Tata

A Tata a szeptember 30-val végződő negyedévben jelentett profitjával bőven felülmúlta az elemzői várakozásokat. A legnagyobb indiai autógyártó a legolcsóbb Nano mellett megkezdte a Jaguarok és a Land Roverek gyártását is.
2009.10.26 Olvasási idő:

DNS-ből épít számítógépekhez chipeket az IBM

Az IBM munkatársai kifejlesztettek egy technológiát, amelynek segítségével a DNS molekulákat felhasználva építhetnek a mainál nagyobb teljesítményű chipeket.
2009.08.17 Olvasási idő:

Kisebb a spermiumnál és kívánság szerint úszik - Fotó

A Harvard Egyetem Rowland intézetének két munkatársa, Peer Fischer és Ambarish Ghosh elkészítették az úgy nevezett nanopropellert. Ez a miniatűr dugóhúzónak látszó tárgy kisebb egy spermiumnál és mozgása mágneses mező segítségével kívülről irányítható.
2009.05.27 Olvasási idő:

Roham - Két évre elég megrendelés a legolcsóbb autóra, fotók

Elképesztő számú előrendelés érkezett eddig a világ legolcsóbb autójára, az indiai Tata Motors Nano névre keresztelt modelljére.
2009.04.27 Olvasási idő:

Kina is előáll majd a saját szuperolcsó autójával? Fotó!

2009.04.10 Olvasási idő: