Nemzeti Hírközlési Hatóság

Elhallgat a Tilos Rádió

A médiatanács nem újítja meg a Tilos Kulturális Alapítvány szeptemberben lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát ismételt és súlyos jogsértés miatt.
2022.04.14 Olvasási idő:

Nincs versenytársa az Antenna Hungáriának

Csak az Antenna Hungária Zrt.-t vette pályázati nyilvántartásba a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.
2019.05.15 Olvasási idő:

TI: Újabb alkotmányos kontrollt fenyeget a Fidesz

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint az Állami Számvevőszék vezetőinek jelölése kapcsán a Transparency International magyarországi szervezete aggodalmát fejezi ki az eddig stabilnak értékelt magyarországi demokratikus intézményrendszer átpolitizálása miatt.
2010.06.16 Olvasási idő:

Már 1,8 millió vezetékes szélessávú internet-előfizetés van

2010 februárjában a januári 1,785 millióról 1,802 millióra nőtt a vezetékes szélessávú internet-előfizetések száma és folytatódott a hagyományos vezetékes telefonszolgáltatás lassú lemorzsolódása, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).
2010.04.12 Olvasási idő:

Középpontban a fogyasztó: a távközlési reform védi a személyes adatokat is

Az Európai Unió mostani távközlés-szabályozási reformját eredményesnek tekinthetjük, a folyamatokban inkább a várt evolúció, semmint az eddigi eredményeket fenekestül felforgató revolúció következett be – így értékelte Brüsszelnek az iparággal kapcsolatban elfogadott legújabb csomagját Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke.
2009.12.08 Olvasási idő:

Horrorisztikus roamingárak

Az Európai Unióban 2009 júliusától jelentősen csökkentek a határokon átnyúló mobilozás nagykereskedelmi árai, így mindenki azt hihette, hogy ezt a hazai szolgáltatók is követik a fogyasztói árakkal. A jelek szerint tévedtek és kérdés, mikor tesznek le a magyar leánycégek a roamingon szerzett hatalmas profitról.
2009.10.30 Olvasási idő:

20 milliárdot remél a kormány a 900 MHzes frekvencia eladásából

Húszmilliárd forintos bevételt remél az állam a 900 megahertzes frekvencia értékesítésétől - derült ki egy, a Magyar Nemzet birtokába jutott pénzügyminisztériumi munkaanyagból.
2009.09.19 Olvasási idő:

Terjed a digitális tévé itthon - Vezet a UPC

Már több mint 40 százalékra tehető Magyarországon a digitális tévéadásokra előfizetők aránya – többek között ez is kiderül a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak (NHH) a hazai televíziós piacról először nyilvánosságra hozott gyorsjelentéséből.
2009.08.13 Olvasási idő:

Digitális TV magyar módra - Lassabban kevesebb csatornával

Lassabban építi ki a vállaltnál a digitális televíziós és rádiós hálózatát a konceszsziós jogot elnyert engedélyes.
2009.04.24 Olvasási idő:

Cashline: Csökkenőben az amúgy is képlékeny bizalom!

Hiába mutatnak a vártnál sokkal jobb nettó eredményt az amerikai bankok gyorsjelentései, a számok mögött jelentős számú kozmetikai bedolgozó munkája áll, feledtetve kicsit a sivár valóságot, hisz a sorok közt olvasva már olyan negatív részletek bújnak meg, amelyek egyáltalán nem erősítik a bankrendszerbe vetett bizalmat és transzparenciát.
2009.04.21 Olvasási idő: