részvények

Félnek a részvényektől a gazdagok

A vagyonos réteg nem akar sokat kockáztatni, a lakossági állampapírokban és a meggyőző teljesítményű befektetési alapokban bízik.

479 millió forint osztalékot fizet a Duna House

A Duna House csütörtökön tartott éves közgyűlése 479 millió 260 ezer forint összegű osztalék kifizetéséről döntött - közölte az ingatlanközvetítő társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Azonnal büntette a piac az United Airlines-t

Országos felháborodást keltett az Egyesült Államokban és a társaság részvényei is zuhanni kezdtek, mert a United Airlines egyik vasárnap esti járatáról Chicagóban erőszakkal leszállítottak egy kínai orvost és a feleségét, mivel kellett az ülőhely a légitársaság alkalmazottainak.

Éhesek a befektetők az Alteo-sztorira

Másodlagos részvénykibocsátást fontolgat két-három éven belül az Alteo, amely tavaly 62 százalékos EBITDA-robbanást produkált, idén pedig 130 forintos osztalékkal örvendezteti meg a befektetőit

Történelmi csúcson volt a héten a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 32 886,03 ponton, az előző hetinél 942,83 ponttal, 2,79 százalékkal alacsonyabban zárt, növekvő forgalom mellett, a BUX kedden új történelmi csúcsot állított fel.
Világgazdaság Piactér