Set Group

Dömpinggel zárult a jelentési szezon

A SET Group a vasútépítő cégének, az ENEFI pedig az eplényi síközpontot üzemeltető leányának köszönheti jelentősen javuló eredményét. Több kisebb tőzsdei cég is árbevétel nélkül fejezte be az első fél évet.

Turizmusban fejleszt a SET Group

A jelenkori igényeket maximálisan kiszolgáló szállodaépítés előkészítése legalább akkora feladat, mint maga a létesítmény megépítése, ezt a terhet szeretnénk levenni a jövőbeni vásárlónk válláról.

Alig érzi a pandémiát a SET Group

 A SET Group megrendelései a veszélyhelyzet idején sem csökkentek, az év elején apportált Triman Kft. pedig több nagy értékű megbízást is elnyert. A vállalat az utóbbi időszakban még növelte is dolgozóinak számát, a forgalom sem csökkent.

Cégcsoportot épít a SET Group

Tőzsdei kibocsátóként elsődlegesnek tartjuk a transzparenciát, s azért szervezzük át egy új holdingformába a vállalatot, hogy a befektetők és az elemzők is azonnal átláthassák a cégstruktúrát – mondta a Világgazdaságnak Orbók Ádám, a SET Group stratégiai igazgatója.

Vasútépítő céget apportál a SET

A Triman Építőipari Kft. apportjával bővül a SET Group értékmegőrző üzletága, ehhez alaptőkét emelne a cég. Erről és a Budapest–Belgrád vasútvonal építésében való szerepvállalásról is dönthetnek a társaság decemberi közgyűlésén.

Októberben ötödöl a SET

Hivatalossá vált, hogy október 7-től forognak a Budapesti Értéktőzsdén a SET Group új, húszforintos névértékű, ötödölt törzsrészvényei.

Ötödöli részvényei a SET

Október 4.-én lehet utoljára kereskedni a SET Group 100 forintos névértékű részvényeivel.
Világgazdaság Piactér