szórólap

Megadásra ösztönző szórólapokat dobnak az oroszok az ukrán állásokra

A szórólapokon szerepel egy rádiófrekvencia, amelyen keresztül az ukrán katonák fel tudják venni a kapcsolatot az orosz illetékesekkel a feladás részleteiről.
2023.03.23 Olvasási idő:

Miként veszünk élelmiszert? Eltérünk az európai átlagtól

A magyarok fő indítékai élelmiszer vásárlásánál erősen különböznek az európai átlagtól. Nálunk ugyanis legtöbben inkább rögtönöznek, és akkor indulnak vásárolni, ha otthon valami éppen elfogyott vagy szükségessé vált. Ettől eltérően, huszonnyolc európai ország átlagában a fogyasztók legnagyobb része tervezetten megy boltba, hogy feltöltse otthoni készleteit – áll a Nielsen felmérésében.
2011.08.03 Olvasási idő:

Rövidebb ideig tartanak az akciók a boltokban

Nemcsak az akciós újságok darabszáma, hanem az akciók érvényességének periódusa is csökkent 2009 első kilenc hónapjában, a tavalyi év hasonló időszakához képest – derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet Leaflet Monitorának legfrissebb jelentéséből. A saját márkás termékek aktivitása ugyanakkor továbbra is növekvő tendenciát mutat.
2009.11.19 Olvasási idő:

Összerúgta a port az egyházzal az MSZP Szombathelyen

Magyarázkodásra kényszerült a szocialisták szombathelyi szervezete egy, az egyház szerint félreértelmezhető szórólap miatt.
2009.06.04 Olvasási idő:

Utazási ajánlat szórólapon - Tovább "matekozhatunk"

Nem sért fogyasztóvédelmi szabályt, ha az utazási iroda szórólapján a részvételi díjtól elkülönülten, de összegszerűen megjelölve feltünteti a külön fizetendő tarifákat – mondta ki a Legfelsőbb Bíróság a következő jogvitában.
2009.04.06 Olvasási idő:

Szigorúbb ellenőrzésre számíthatnak a gyógyszercégek

A korábbinál szigorúbb és gyakoribb ellenőrzésekre számíthatnak a gyógyszercégek – tudta meg Világgazdaság az Egészségbiztosítási Felügyelet (EBF) illetékesétől.
2008.11.17 Olvasási idő: