Tomcat

Felmentették Tomcatet

Bűncselekmény hiányában első fokon felmentette a Tomcat néven ismert bloggert a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
2009.05.04 Olvasási idő:

Ferencvárosi időközi választások: Tomcat mellett heten indulnak

Nyolc induló lehet a január 11-i ferencvárosi időközi országgyűlési képviselő-választáson - számol be az MTI alapján az Index.
2008.12.19 Olvasási idő:

Tomcat a kurucinfón toboroz érdeklődőket a tárgyalására

Ma kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Tomcat néven ismertté vált blogger, Polgár Tamás büntetőpere. A Kuruc.info és a Bombagyar.hu egyaránt hívja az "érdeklődőket" a tárgyalásra: "akit érdekel, jöjjön és nézze meg".
2008.11.06 Olvasási idő:

Tomcattől John Emeséig!

Gyakorlatilag eldőlt, hogy a komoly és kevésbé komoly pártok kit indítanak a január 11-i ferencvárosi időközi parlamenti választáson - bár a formális testületi döntések még nem mindenütt születtek meg -, ám nem kizárt, hogy mások is ringbe szállnak még.
2008.10.31 Olvasási idő:

Sertésürülék a színházi nézőkre – feljelentést tesz a TASZ

A Gecy című darab előadása után csuklyások támadták meg a darab szereplőit és a Sirály nevű szórakozóhely vendégeit. A TASZ emiatt és a rendőri védelem hiánya miatt is lépéseket tett.
2008.10.07 Olvasási idő:

Gyurcsány miatt lefújják az ellentüntetést? Ki és hová vonul?

Ellenvonulást jelentett be egy magánszemély a rendőrségen, a Tarka Magyar! néven szervezett civil demonstráció elleni tiltakozásul; a két csoport az eredeti tervek szerint egymással szemben vonult volna szombat délután az Andrássy úton. Gyurcsány Ferenc jelenlétére hivatkozva azonban elkezdték lefújni a szembemenetelt - írja a Népszabadság.
2008.10.02 Olvasási idő:

Tomcatet kiengedték

Néhány órával őrizetbe vétele után még hétfőn elengedték a rendőrök Polgár Tamást. A magát Tomcatnek nevező bloggert azt követően vitték be, hogy vasárnap este jelen volt egy színházi előadás elleni tiltakozáson.
2008.09.30 Olvasási idő:

Részletek Tomcat elfogásával kapcsolatban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI információját megerősítve azt közölte: este a II. kerületben igazoltatták, majd előállították P. Tamás (Tomcat) budapesti lakost, akit becsületsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt köröztek - idézi a távirati irodát a stop.hu
2008.09.29 Olvasási idő: