új építésű lakások

Kísértetiesen hasonlók a trendek a magyar és a lengyel ingatlanpiacon

A lengyel–magyar barátság napja alkalmából a Duna House és lengyel leányvállalata, a Metrohouse összegyűjtötte a két ország ingatlanpiacának érdekességeit.
2022.03.23 Olvasási idő:

Dübörög a lakáspiac

Sok lakás készült el és még több épül az ingatlan.com közleménye alapján.
2021.07.29 Olvasási idő:

Durván elszálltak a lakásárak Budapesten

680 ezer forintnál is többet kell fizetni az új építésű lakások négyzetméteréért Budapesten. Egyes városrészekben az ár a másfél millió forintot is eléri.
2017.07.03 Olvasási idő:

Tovább drágulhatnak az új építésű lakások idén

Vélhetőleg nőni fog az új építésű lakások ára az idén, mert a munkaerőhiány miatt nagyobb költséggel jár az építkezés - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője vasárnap az M1 aktuális csatornán.
2017.02.26 Olvasási idő:

Trendforduló - akár a lakásár harmadát is le lehet alkudni

A 2008-as évet mindenképpen trendfordulóként értékelhetjük a lakáspiacon. Megjelentek a készpénzes vevők, elmaradtak a külföldi vásárlók, megnövekedett az alku mértéke, visszaesett a fejlesztői aktivitás, újból sláger a kisebb lakás – derül ki az Otthon Centrum legfrissebb trendeket bemutató lakóingatlan elemzéséből.
2009.03.17 Olvasási idő:

Nincs többé félszoba, amerikai konyha - Mi várható szeptembertől az új építésű lakásoknál?

Nem lesz többé félszoba és amerikai konyha, és már a háromszintes épületekbe is kötelező lesz liftet építeni – többek között ezek a módosítások lépnek életbe az új építésű lakásoknál szeptember közepétől. A szakértő szerint az új szabályozásnak köszönhetően nagyobb alapterületű és jobb minőségű ingatlanokat lehet majd vásárolni a jövőben.
2008.08.18 Olvasási idő: