vásár

Tunéziai menekült lehet a berlini merénylő

Megtalálták a hétfői berlini gázolásos merénylet feltételezett elkövetőjének egy igazolványát, a kamion vezetőfülkéjében fellelt dokumentum szerint az elkövető tunéziai állampolgár lehet, aki ellen rövidesen országos körözést adhatnak ki - jelentette szerdán a Der Spiegel.

Karácsonyi kosár: Csendesedik az árverseny

Közel sem olyan élénk a kiskereskedelmi láncok kommunikációs tevékenysége karácsonykor, mint 2008 előtt, ám a helyszínen mindenki meg akarja győzni a fogyasztót, hogy ő a legolcsóbb. Meglepő fordulatok a Világgazdaság ármustrájában.

Jelentős magyar részvétel a kölni Anugán

Jelentős a magyar részvétel a kölni Anugán, több mint hatvan magyar kiállító mutatja be termékeit a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari vásárán Németországban - mondta a kiállítás megnyitóját követően szombaton az MTI-nek a Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese.

Sikeres volt a CeBIT vásár

Sikeresnek tartja az új formában, kizárólag szakmai látogatók számára, a nyilvánosság kizárásával megrendezett számítástechnikai seregszemlét, a hannoveri CeBIT kiállítást és vásárt a szervező Deutsche Messe.
Világgazdaság Piactér