Extra

Megrohanták a jegyirodákat Azahriah rajongói – telt házas lehet a harmadik Puskás Aréna-koncert

A magyarok egyszerűen nem tudnak betelni Azahriah-val. Miközben a 21 éves előadó már kétszer megtöltötte a Puskás Arénát, a harmadik nagykoncertjére is több tízezer ember próbál bejutni. Cikkünk írásának pillanatában majdnem 30 ezren várakoznak online arra, hogy jegyet vásárolhassanak a fellépésre.

Elkezdődött a jegyértékesítés Azahriah harmadik Puskás Aréna-koncertjére és már össze is omlott az online értékesítési felület. Az online jegyvásárlás ma 10 óra 17 perckor indult el, kollégánk pedig abban a pillanatban a 14 677. várakozó volt a virtuális sorban. Néhány perccel később egy másik kollégánk is bejelentkezett a Jegy.hu felületére, ekkor már nagyjából 23 ezren álltak a sorban, majd újabb néhány perc múlva már majdnem 30 ezren.

20220903_Azahriah koncert VIDOR_DF_KM-1206
Azahriah akkora bravúrt hajt végre, amire eddig csak a Coldplay volt képes Magyarországon: háromszor is megtölti a Puskás Arénát.
Fotó: Dodó Ferenc / Kelet-Magyarország

A 21 éves magyar előadó olyan bravúrt mutatott be a három koncerttel, amire eddig csak a Coldplay volt képes. Azahriah első magyar előadóként adhat nagykoncertet a Puskás Arénában. Az eredeti fellépés 2024. május 25-én lesz, de erre a jegyeket szinte azonnal elkapkodták, így a szervezők azonnal bejelentették a második koncertet 2024. május 26-ra. Láthatóan a magyar közönség nem tud betelni Azahriah-val, hiszen a második koncertre is hatalmas volt az érdeklődés. A rajongók tömött sorokban várakoztak a jegyértékesítésre a Deák térnél, a jegyirodában, és az online értékesítési felület is összeomlott a vásárlók súlya alatt.

Elképesztő: menedzsere nem tartotta valószínűnek, Azahriah mégis három koncertet ad a Puskás Arénában

A 21 éves Azahriah teljesítményéhez hasonlót eddig csak a Coldplay volt képes produkálni. A fiatal magyar sztár harmadik koncertje után százmilliókkal lehet majd gazdagabb.

A honlapon a vásárlásra várakozók olyan üzenetet kaptak, hogy több mint 10 ezren állnak sorba, hogy jegyet válthassanak Azahriah-ra. A Világgazdaság egy olvasója elárulta, hogy majdnem 8 órán keresztül „állt sorba” az online értékesítésnél, mire a rendszer jelezte, hogy sikerült jegyet vásárolnia a koncertre.

Ahogy arról korábban írtunk, a Puskás Aréna befogadóképessége egy koncert esetében 50 ezer férőhely. Két telt házas koncert nagyjából 300 millió forint bevételt jelent Azahriah-nak, de mióta erről írtunk már javában zajlik a jegyvásárlás a harmadik nagykoncertre.

 

Azahriah Puskás aréna mozaik koncert
Kapcsolódó cikkek