Extra

Nem mostanában fog megverekedni Zuckerberg Muskkal – súlyosan megsérült a Meta-vezér

Mark Zuckerberg nemrégiben keresztszalag-szakadást szenvedett, miközben egy jövő évi MMA-harcra készült. A Meta vezérigazgatóját azóta már meg is műtötték, felépülése hosszú időbe telik majd, így egy jó ideig biztosan nem kell megküzdenie Muskkal.

Ahogy azt a Világgazdaság is megírta, Mark Zuckerberg augusztusban látszólag lezárta a milliárdosok ketrecharcáról szóló híreszteléseket, noha korábban már a helyszínben is megállapodott ellenfelével, a Tesla- és X-vezér Elon Muskkal. Sőt, az UFC elnöke, Dana White is megerősítette, hogy a két üzletember komolyan gondolja az összecsapást. Zuckerberg azonban nemrégiben keresztszalag-szakadást szenvedett, miközben egy jövő évi MMA-harcra készült. A Meta vezérigazgatóját azóta már meg is műtötték, felépülése hosszú időbe telik majd, így egy jó ideig biztosan nem kell megverekednie Muskkal.

Mark Zuckerberget már meg is műtötték, felépülése hosszú időbe telik.
Fotó: Mark Zuckerberg / Facebook

Mark Zuckerberg kifejezte háláját az orvosainak, akik gondoskodtak róla, és egyúttal mindenkinek köszönetet mondott a támogatásért. A 39 éves programozó már jó ideje űzi az MMA-t és a UFC-t, és rendszeresen vett részt az utóbbi időben dzsúdzsucuversenyeken is, tehát jóval tapasztaltabb ezen a területen, mint  

De nem csak sportban feszül egymásnak a két fél, ugyanis az amerikai X közösségi oldal riválisaként indított Zuckerberg-féle Threadset havi szinten megközelítően már százmillióan használnak.  

A Threads a Meta fotó- és videoszolgáltatásához, az Instagramhoz kapcsolódik, így ki tudja használni az ottani több száz millió felhasználó között már meglévő kapcsolatokat. Az Európai Unióban azonban egyelőre nem indult el ez a szolgáltatás, amit a Meta az uniós digitális jogszabályok okozta nehézségekkel indokolt.

 

Elon Musk Mark Zuckeberg ketrecharc műtét sérülés
Kapcsolódó cikkek