Extra

Woody Allen videóüzenetet küldött Kern Andrásnak – videó

Woody Allen a Játszd újra, Sam! bemutatójának a negyvenedik évfordulóján köszöntötte Kern Andrást.

Negyven évvel ezelőtt, 1983 novemberében mutatták be a Vígszínházban Woody Allen romantikus vígjátékát, a Játszd újra, Sam!-et, amely azóta is játszanak és a kezdetektől kezdve Kern András a darab főszereplője. 

20230620 Ráckeresztúr
Ma este gyilkolunk című krimikomédia forgatása
Fotó: Máté Krisztián (MK) 
MW bulvár
képen: Kern András színész
Fotó: Mediaworks,  Getty Images

Woody Allen a nappalijából jelentkezett be és köszöntötte Kern Andrást. 

A negyvenedik évforduló miatt köszönte meg, hogy Kern életre keltette a karaktereit a filmvásznon és a színpadon is. A videóban az amerikai sztár azt kívánta, hogy Kern András még  évtizedeken át folytassa ezt a kivételes munkát. A felvételt Bárány Anna műsorvezető osztotta meg a közösségi oldalán: 

Kern András korábban az Inforádiónak úgy fogalmazott, arra már nem emlékszik, hogy kitől származik a Játszd újra, Sam! színpadra állításának az ötlete, szerinte talán Valló Péter rendező, talán valaki a Vígszínháztól rukkolt elő vele. Arra viszont határozottan emlékszik, hogy

amikor először elolvasta a darabot, nem tetszett neki, felesége viszont már akkor megjósolta, hogy negyven évig lesz műsoron.

A kérdésre, miszerint 40 év és több mint 500 előadás után nem unja-e még Allan Felix szerepét, azt mondta, a színészi pályában sok megmagyarázhatatlan dolog van, de erre pontosan tudja a választ: ami rossz, azt már a harmadik előadáson elkezdi unni, ahhoz egyetlen évnek sem kell eltelnie. Ami viszont jó, azt évtizedek alatt sem unja meg az ember. Szerinte ez a különbség sokkal érdekesebb annál, minthogy mióta megy egy előadás.  

 

Woody Allen kern andrás színház évforduló
Kapcsolódó cikkek