A brit V&A múzeum Taylor Swift szuperrajongói tanácsadót keres, hogy többet tudjanak meg a kulturális trendekről a Reuters beszámolója alapján. A londoni múzeum az amerikai sztár közelgő európai turnéja előtt betekintést szeretne nyújtani a kézzel készített feliratok, baráti karkötők és Taylor Swift emléktárgyak körüli kultúrába és kézműves mesterségbe.

Taylor Swift | The Eras Tour - Sydney, AustraliaSYDNEY, AUSTRALIA - FEBRUARY 23: EDITORIAL USE ONLY. NO BOOK COVERS Taylor Swift performs at Accor Stadium on February 23, 2024 in Sydney, Australia. (Photo by Don Arnold/TAS24/Getty Images for TAS Rights Management)
Fotó: Getty Images

Ismert, hogy Swift rajongói szoktak baráti karkötőt cserélnek a koncerteken. 

A múzeum további szuperrajongói tanácsadói szerepkörei között szerepelnek az emojik és olyan tárgyak, mint például a Crocs cipők; a LEGO és a Pokemon területet már lefedték.

A sikeres jelölteket behívják egy beszélgetésre a múzeum kurátori csapatával, hogy megosszák tudásukat.

A múzeum szeretné még jobban kiegészíteni a hatalmas hatalmas kurátori tudást, amivel rendelkeznek, és az alulról építkező szakértelmet hozna be a rendkívül specifikus "kulturális résekbe".

A hónap elején a 34 éves Swift rekordot döntött a Grammy-díjátadón, és negyedik alkalommal nyerte el az év albuma díjat, amire eddig nem volt példa. 

Taylor Swift március elején hat teltházas koncertet ad majd Szingapúrban, amiért csaknem egymilliárd forintnyi összeget kap az énekesnő.  

Az énekesnő idén nyáron 18 európai városba látogat el.

A V&A múzeumcsalád helyszínei South Kensingtonban, Bethnal Greenben, Dundee-ben és Trentben találhatók; ingyenesen látogathatók.