Extra

Varga Viktor épülő házát elöntötte a víz – a jurta is elázott

Amíg a ház épül, az énekes egy, az udvaron felállított jurtában lakik, ám az ár azt is elöntötte.

A Duna december végi áradása sokak számára hozott kemény pillanatokat és köztük van Varga Viktor is, akinek Dunakesziben lévő otthonát elöntötte a víz – számolt be a történtekről a Bors.

Fotó: Varga Viktor/Facebook

Mint írják, az énekes négy éve építkezik, házában egy méter magasan állt a víz, ráadásul az nem kímélte az udvarban álló jurtát sem, ahol Varga Viktor él. Ennek ellenére az előadó nem esett kétségbe, hanem kármentésbe kezdett és 

esze ágában sincs elköltözni, noha jelentős anyagi terheket rótt rá a felújítás.

Az énekes szerint milliós tételről van szó, amit baráti kölcsönből tudott finanszírozni, melynek fedezetét a nyári koncertek bevétele jelentette. Azonban mint mondta, az anyagi nehézségek sem jelentenek számára ismeretlen helyzetet, hiszen élt már át hasonlót, olyan is volt, hogy ingyen dolgozott, de gyerekkorában előfordult olyan is, hogy semmijük sem volt.

Varga Viktor elmondta, hogy végső esetben a természet adta lehetőségekhez nyúl és gombákat eszik az erdőből. Ugyanakkor a Bors írásából az is kiderül, hogy egy nagyobb kiadás előrehozásával sikerült biztonságba helyeznie a jurtát, így hiába lesz nedves a következő 10 év a szakemberek szerint, az énekes úgy érzi, hogy biztonságban van.

Bár Varga Viktor optimistán áll a helyzethez, és tudta kezelni a felmerülő problémát barátainak és tettrekészségének köszönhetően, gondjai egy részét egy lakásbiztosítás is orvosolhatta volna.

 

Varga Viktor víz áradás
Kapcsolódó cikkek