Friss hírekkel jelentkezett Gálvölgyi János állapotáról a színész két lánya. Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dóra beszámolója szerint a művész jobban van, túl van az életveszélyen, de lassú gyógyulás vár rá. Egyelőre az intenzíven ápolják. Mint ismert: Gálvölgyi János múlt héten lett rosszul otthonában, a kórházban később lélegeztetőgépre is kapcsolták. 

GÁLVÖLGYI János
Fotó: Keleti Éva / MTVA / Gyűjtemény 

Gálvölgyi János lánya, Eszter a videóban elmondta, hogy szó sem volt tüdőembóliáról, a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll. Másik lánya, Dóra megemlítette, hogy sokat kellett várniuk a mentőre, ezért indultak el végül autóval a rosszul lévő édesapjukkal a kórházba. A színész azóta jó kezekben van, mint mondta: bíznak benne, hogy most már jobbra fognak fordulni a dolgai. 

Nem kívántuk senkinek a fejét, nem mi kezdeményeztünk a belső vizsgálatot, se a rendőrségi nyomozást. Hivatalosan semmilyen megkeresést nem kaptunk, és bocsánatot sem kértek

– tette hozzá Eszter a mentők belső vizsgálatával kapcsolatban. 

Mint ismert: a mentésirányító hibázott a hívás mérlegelésekor, ezt állapította meg a belső vizsgálat végül. 

A színész lányai most abban bíznak, hogy édesapjuk teljesen felépül, és hamarosan visszatérhet a színpadra is. Addig viszont időre és nyugalomra van szüksége, hogy teljesen felépülhessen.