A 4iG a vállalatcsoport integrációjának felgyorsítására és márkaváltásra készül 2024-ben, emellett üzleti működési hatékonyságát is növelni kívánja a vállalatcsoport. A transzformáció sikeres megvalósítása és az üzleti területek erősítése érdekében jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberek kerülnek kulcspozícióba szeptember 1-jétől a vállalatcsoportnál – áll a vállalat közleményében.

Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A Vodafone Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója Bányai Tamás lesz, aki az Epic Malta mobilszolgáltató éléről idén áprilisban csatlakozott a társasághoz, és az elmúlt hónapokban a vállalat leválását készítette elő a Vodafone globális rendszereiről.

A leköszönő vezérigazgató, Blénessy László

a jövőben a 4iG Nyrt. technológiáért felelős vezérigazgató-helyetteseként az üzleti informatikai (IT), valamint a hálózati infrastruktúra (network) működtetése mellett az űr- és védelmi üzletág stratégiájának alakításáért és megvalósításáért felel.

A Vodafone új vezérigazgatójának munkáját vezérigazgató-helyettesként továbbra is Tábori Tamás támogatja, aki emellett a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját is betölti. Kettős szerepkörében feladata a 4iG csoport mintegy 4,8 millió ügyfelét kiszolgáló lakossági vezetékes és mobilszolgáltatások összehangolása és integrációjának kialakítása – olvasható a cég közleményében.

Mohamed ElSayad a 4iG új kereskedelmi stratégiai igazgatója.

Feladata a cégcsoport hazai és nemzetközi távközlési vállalatainál a kereskedelmi stratégia kialakítása, illetve a magyarországi márkaváltás levezénylése lesz. 

Sacha Dudler, a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért felelős vezérigazgató-helyettes 2023. szeptember 1. napjával távozik a cégcsoporttól – áll a 4iG közleményében.