Sportgazdaság

Atlétikai vb: ha nincs jegye, ma még vehet, féláron adják az utolsó belépőket

Maratoni akcióval kínálják a tiketteket a sporteseményre.

Rendkívüli lehetőségként ajánlják a szervezők a pénteki maratoni akciót: 50 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni a belépőket a budapesti atlétikai világbajnokság napjaira. 

Budapest, 2023. augusztus 17.
A drónnal készült felvételen a Nemzeti Atlétikai Központ 2023. augusztus 17-én, két nappal a budapesti atlétikai világbajnokság kezdete előtt. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét augusztus 19. és 27. között rendezik. A stadion előtt a Medál Pláza, ahol az éremátadások és koncertek, szórakoztató programok is lesznek, az előtérben egy HÉV-szerelvény közlekedik.
MTI/Máthé ZoltánBudapest, 2023. augusztus 17.A drónnal készült felvételen a Nemzeti Atlétikai Központ 2023. augusztus 17-én, két nappal a budapesti atlétikai világbajnokság kezdete előtt. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét augusztus 19. és 27. között rendezik. A stadion előtt a Medál Pláza, ahol az éremátadások és koncertek, szórakoztató programok is lesznek, az előtérben egy HÉV-szerelvény közlekedik.MTI/Máthé Zoltán
Fotó: Máthé Zoltán

Bár a sporteseményre már több mint 300 ezer jegy gazdára talált, még vannak belépők, ezeket próbálják most értékesíteni a megnyitó előtti utolsó napon. A kedvezmény ma 23 óráig tart és az atlétikai világbajnokság 3-as és 4-es kategóriájú jegytípusai, amelyek a stadion felső karéjára szólnak. A reggeli programokra szóló jegyek egységesen 2023 forintba kerülnek az akció idején.

A világbajnokság szombat délelőtt startol el és kilenc napon keresztül zajlik majd. A világ harmadik legnagyobb sporteseményén több mint 200 nemzet több mint 2100 sportolója méri össze erejét a Nemzeti Atlétikai Központban és a belvárosban zajló utcai versenyeken. 

 

atlétikai világbajnokság akció kedvezmény stadion
Kapcsolódó cikkek