Szoboszlai Dominik szerezte szeptember legszebb gólját a Liverpool FC színeiben a szurkolók internetes szavazása alapján.

Jurgen Klopp, manager of Liverpool with Dominik Szoboszlai during the pre-season friendly match between Liverpool and Leicester City at National Stadium on July 30, 2023 in Singapore. (Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto via Getty Images)
Szoboszlai Dominik gólját választották a Liverpoolnál szeptember hónap legszebb találatának. A csodagólt a magyar középpályás a Leicester Citynek lőtte a Ligakupában.
Fotó: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / Getty Images

A klub honlapjának pénteki híradása szerint 

a legtöbb voks arra a találatra érkezett, amelyet a nyáron igazolt futballista a Ligakupában lőtt a Leicester Citynek. 

A magyar válogatott csapatkapitánya a 65. percben állt be, öt perccel később pedig húsz méterről nagy erővel, védhetetlenül rúgta a labdát a kapu jobb felső sarkába.

A házigazda Liverpool 3-1-re megnyerte a meccset a másodosztályban listavezető Leicester ellen.

Az előző hónap második legszebb találata is Szoboszlai nevéhez fűződik, azt a bajnokságban az Aston Villának lőtte. Az ötös listán Mohamed Szalah, Darwin Nunez és Andy Robertson gólja szerepel még.

Szoboszlai Dominik több mint kétmillió forintos cipőben érkezik a mérkőzésekre

A magyar válogatott játékosa általában egy Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Low modellben látható az öltözőfolyosókon.

Szoboszlai a Premier League-re született: mutatósak a magyar sztár statisztikái

Már több mint tíz meccsen van túl Szoboszlai Dominik a Liverpoolban, és egyértelműen belopta magát minden szurkoló szívébe. A magyar válogatott csapatkapitánya szinte kihagyhatatlan Jürgen Klopp kezdő tizenegyéből, ez pedig már önmagában elismerés.

A német tréner nem győzi dicsérni Szoboszlai Dominikot. A nemzeti tizenegy kulcsembere az egyik legjobb igazolásnak bizonyult Angliában. 

Az eddigi liverpoolos meccsein a magyar középpályás minden Premier League-meccsén a kezdőben kapott helyet. 

További három találkozón csereként kapott szerepet Szoboszlai, ez a két Európa-liga-meccs, valamint a Ligakupa-találkozó volt. A három kupameccsen a Liverpool papíron könnyű ellenféllel nézett szembe, így a középpályás padra küldését pihentetésként is fel lehet fogni.

Szoboszlai a meccsein egyelőre két gólnál jár, ezeket a Premier League-ben és a Ligakupában lőtte. Gólpasszt ugyan még nem osztott ki a játékos, de több találatnál is aktív résztvevője volt a Vörösök támadásának, illetve büntetőt is harcolt ki a csapatnak.