Hosszú távú együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a Magyar Telekom. A megállapodás első lépéseként a válogatott sportoló és a Telekom arra biztatja a magyarokat, hogy a nehéz körülmények ellenére ne adják fel, hanem használják a bennük rejlő képességeket, azaz éljenek a tuning lehetőségével – olvasható a Telekom közleményében.

Szoboszlai Dominik Telekom
Fotó: BrandComms Hub

A Magyar Telekom úgy fogalmazott, hogy mindenkiben megvan az a képesség, hogy saját életének alakítója legyen. „Ehhez pedig apró lépesek is elegendőek, melyek az élet különböző területeit jobbá teszik, azaz tuningolják”– írta a társaság. A Telekom úgy fogalmazott, hogy kiemelten fontosnak tartják ezt az üzenetet, illetve az ezzel kapcsolatos viselkedésváltozást, ezért egy olyan partnert keresett, aki hitelesen tudja megszólítani az országot és személyiségével, életútjával maga is megtestesíti mindezt. Így esett a választás a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányára, Szoboszlai Dominikre.

„A sportra és a digitalizációra egyaránt igaz, hogy konzisztens lépésekkel fejlődhetünk. 

Szoboszlai Dominik példája megmutatta az egész világnak, hogy magyarként is el lehet jutni a topligáig, elszántsággal és kitartással minden akadály leküzdhető. 

Együttműködésünk révén arra szeretnénk inspirálni az embereket, hogy bízzanak magukban, és tegyék meg a céljaik felé vezető első lépéseket, mert képesek rá” – fogalmazott Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Szoboszlai Dominik, akinek ez az első reklámfilm-szereplése, kiemelten fontosnak tartja, hogy egy olyan ügy mellé áll, amelyben példát és motivációt tud adni az embereknek: „Nagyon örülök, hogy én lehetek ennek a kampánynak az arca és hogy ezzel indul a többéves együttműködésem a Magyar Telekommal. Ez egy olyan üzenet, amihez nagyon őszintén tudok csatlakozni. Egyben jó lehetőség is számomra, hogy szólhatok a magyar emberekhez, és biztathatom őket arra, hogy vegyék észre a lehetőségeket a saját életükben. Ahogy ők hisznek bennem, úgy én is hiszek bennük, hogy képesek elérni az álmaikat” – mondta Szoboszlai Dominik.

 

Keretet hirdetett Marco Rossi, újoncot avathat a válogatott

Telkiben hirdetett keretet a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Dárdai Pál középső fia először került be a nemzeti csapatba. Szoboszlai Dominik sem hiányzik a nemzeti tizenegyből.