Világgazdaság

Most már végleg elege lett a HospInvestnek!

Hazug, valótlan és alaptalan az a sajtóban megjelent állítás, amely kétségbe vonja, hogy a HospInvest rendelkezik az egri Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet működtetésének átvételéhez szükséges orvos-létszámmal.

A HospInvest az ügyben jogi elégtételt fog venni az állítást közlő Zóna.hu lappal szemben - tudatta a www.heol.hu érdeklődésére a HospInvest Zrt.

Az említett portál arról közölt írást, hogy több olyan - nevét nem vállaló - orvosról van tudomásuk, akik állítják: úgy kerültek rá a HospInvest dolgozói listájára, hogy nem írtak alá semmiféle szerződést a céggel.

A cikk kapcsán Kosztura László, a társaság régiós igazgatója azt is kifejtette: azon túl, hogy jogszabályba ütközik, etikátlannak és egyszerűen nonszensznek tartják ezeket a találgatásokat, amelyek már nem csak a HospInvestet, hanem a hatóságokat is támadják.

- A tény az, hogy a HospInvest minden szakmai, tárgyi, és személyi feltétellel, így a szükséges orvos-létszámmal is rendelkezik a működtetés átvételéhez. Ezt egy hosszú, nagyon alapos engedélyezési eljárás keretében az ÁNTSZ is megállapította - hangsúlyozta Kosztura László.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Zóna HospInvest