Zóna

Hálás lehet Athén a csődért

Fű alatt, részlegesen és csak néhány napra, de gyakorlatilag engedi csődbe menni az Európai Unió Görögországot, ez azonban a korábbi félelmekkel szemben nem dönti romba az euróövezetet. A portugálok, az írek vagy az olaszok már nem számíthatnak ilyen könnyítésre.
2011.07.25 Olvasási idő:

Megszűnik a Zóna Taxi

A Zóna-Service Zrt. tájékoztatja az Utazóközönséget, hogy közel öt év tevékenység után taxi üzletág tevékenységét a mai nappal megszünteti - közölte a társaság.
2011.02.24 Olvasási idő:

Háromféle zónára osztanák fel Európa légterét

Az európai hatóságok és szolgáltatók egyetértenek abban, hogy az európai légteret biztonsági szempontból osszák fel háromféle - tiltott, akadálytalanul, valamint kockázatosan repülhető - zónára - mondta Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2010.04.19 Olvasási idő:

100 ezer négyzetméter - A tavaly átadott irodák fele üresen áll

A kereskedelmi ingatlanpiacon a kereslet és kínálat egyensúlytalanságának mutatója az elmúlt 5 évben átlagosan 13,8 százalék körül alakult, azonban 2008 végén jelentősen megugrott és végül 16,8 százalékon zárt.
2009.05.28 Olvasási idő:

Japán lelőheti az Észak-koreai hordozórakétát

A nyilvánosságra hozott tervek szerint az Észak-Korea által fellövésre kerülő hordozórakéta egyik darabja Japán partjaitól mindössze 120 kilométerre zuhan majd le. Japán közölte: biztonsági okokból megsemmisítheti a rakétát.
2009.03.13 Olvasási idő:

Eurózóna: egy újabb rekordmélység!

Az eurózóna szolgáltatási szektorának tevékenysége évtizedes rekordmélységbe süllyedt októberben - derül ki a Markit kutatóintézet beszerzői menedzser index adataiból.
2008.11.05 Olvasási idő:

Most már végleg elege lett a HospInvestnek!

Hazug, valótlan és alaptalan az a sajtóban megjelent állítás, amely kétségbe vonja, hogy a HospInvest rendelkezik az egri Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet működtetésének átvételéhez szükséges orvos-létszámmal.
2008.10.22 Olvasási idő: