Világgazdaság

Egy budapesti iskolát is bezártak H1N1-fertőzés miatt

Újabb iskolát zártak be H1N1-fertőzés miatt – tudta meg a hirado.hu. A rákospalotai Meixner Általános Iskola tanulóinak több mint fele betegedett meg.

A rákospalotai Meixner Általános Iskolában összesen 157 gyerek tanul, közülük 80-an betegedtek meg, és rajtuk kívül nyolc tanár is megfertőződött – közölte a hirado.hu megkeresésére Szabóné Molnár Monika, az intézmény igazgatója. A fertőzés miatt az iskolában november 23-ig tanítási szünetet rendeltek el.

A hirado.hu kérdésére, hogy milyen állapotban vannak a megbetegedett gyerekek, Szabóné Molnár Monika elmondta, hogy néhányuknak magas láza van, de a többség jól van. Hozzátette: véleménye szerint a betegség gyors lefolyású.

Kedden a Baranya megyei szederkényi általános iskolát, szerdán a Fejér megyei Perczel Mór szakképző iskolát, és a lábatlani általános iskolát zárták be az újinfluenzás megbetegedések miatt.

Autók BÉT - Napi események NAV műkincspiac elemzések - Gazdaság és Pénzügy Pénzügyi és gazdasági válság Pályázati forródrót bezárInfluenza fertőzés OTP turizmus Politikai közvélemény-kutatások Környezetvédelem - Globalizáció A szerkesztő ajánlja orosz-ukrán gázvita Vállalati jelentések Költségvetés 2012-2013 forintárfolyam H1N1 Felmérések influenza autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás Bűnügyek Gyurcsány Ferenc autó repülés Reklám és Média iskola SZDSZ-ügyek fogyasztási cikkek Jobbik-ügyek A Madoff-csalás Élelmiszerpiac A munka világa fogyasztóvédelem IMF-megállapodás Szakszervezet - Érdekképviselet utazás GDP-adatok Mol Botrányok a politikában Sólyom László MDF-ügyek Piacbefolyásoló adatok biztosítás MÁV infokommunikáció Fidesz-ügyek