Világgazdaság

Hackertámadás érte az Országos Választási Iroda weboldalát

Ismeretlenek, feltehetően hackerek támadták meg az Országos Választási Iroda weboldalát – tudta meg a Független Hírügynökség.

A www.valasztas.hu egyik - közvetlenül nem elérhető – aloldalán a "Maszop maffiózóiról", a másik a "Zsidesz - Magyar Politikusbűnöző Szövetségről" míg a harmadikon a Jobbikról, mint "egyetlen tiszta pártról" tesznek említést.


 
A támadást a kuruc.info egyik programozója vállalta. Az Országos Választási Iroda munkatársai már vizsgálják az esetet.

Bankmentő csomag Airbus Magyar Nemzeti Bank (MNB) GVH-ügyek Pénzügyi és gazdasági válság PSZÁF toshiba infrastruktúra-fejlesztés 2010 Bajnai Gordon OTP Kósa Lajos Goldman Sachs kurucBokros Lajos Ernst & Young A szerkesztő ajánlja Nyugdíjkérdés Magyarországon forintárfolyam Suzuki influenza Apple Szekeres Imre országgyűlési választások 2010 Toyota repülés Adósságválság az EU-ban Részvénypiacok Continental Bokros Lajos Google Inc. A szociális és adórendszer átalakítása MSZP-ügyek Jobbik-ügyek Élelmiszerpiac valasztas.hu Veres János Fúzió és akvizíció Zöld ügyek választási iroda adó Európai Unió Állami Számvevőszék Piacbefolyásoló adatok hacker biztosítás ingatlanpiac EADS Gazprom Fitch infokommunikáció Orangeways