Világgazdaság

Navracsics: radikális adócsökkentéssel jobban vészeltük volna át a válságot

A Fidesz szerint az ország kisebb veszteséggel vészelte volna át a gazdasági válságot, ha a kormány annak idején radikális adócsökkentést hajt végre.

Az ellenzéki párt ezt már 2006 tavaszán javasolta - mondta Navracsics Tibor az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A frakcióvezető beszélt arról is, hogy a Bajnai-kormány egy évét önmagában nem lehet megítélni, csak az elmúlt nyolc év történéseibe ágyazva.

Az elmúlt egy évben a Fidesz szerint gyakorlatilag nem volt kormányzati politika, az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal kötött hitelszerződések pontjait hajtotta végre a kabinet.

Autók BÉT - Napi események Nissan adócsökkentésPénzügyi és gazdasági válság MKB Bank Vodafone sztrájk Pénzügyi és gazdasági válság 2010 kutatás Nielsen Bajnai Gordon OTP Gazdasági Versenyhivatal Volvo Malév Ünnepek A szerkesztő ajánlja Vállalati jelentések Szociális kiadások forintárfolyam Orbán Viktor autóipar Apple Gyurcsány Ferenc lemondott Elemzői vélemények Navracsics Tibor országgyűlési választások 2010 General Motors oktatás HUMET Nyrt. Toyota Adósságválság az EU-ban Részvénypiacok Bokros Lajos Google Inc. A szociális és adórendszer átalakítása Jobbik-ügyek Szűts Ildikó GfK Timothy Geithner A munka világa adó Befektetési lehetőségek Botrányok a politikában Európai Unió Pokorni Zoltán ingatlanpiac válság Bajnai Gordon kormányfő lett kgfb Egészségügy - Gyógyítás Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon Oszkó Péter tömegközlekedés Környezettudatos életmód