A Wizz Air elindította első isztambuli járatát Budapestről. 

Az utazni vágyók számára ezentúl napi rendszerességgel elérhetők a légitársaság járatai Isztambul első számú nemzetközi repülőterére. 

Az új járat a cég szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot más országokkal és városokkal. 

Budapest, 2023. február 18.A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. magyarországi székhelyű diszkont légitársaság egyik Airbus A321 típusú utasszállító repülőgépe emelkedik fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kifutópályájáról. Háttérben a repülőtér irányítótornya.MTVA/Bizományosi: Faludi Imre ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt. Budapest, 2023. február 18.
A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. magyarországi székhelyű diszkont légitársaság egyik Airbus A321 típusú utasszállító repülőgépe emelkedik fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kifutópályájáról. Háttérben a repülőtér irányítótornya.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: Faludi Imre / MTI

A Wizz Air szerint a bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabb és megfizethetőbb lesz.

A légitársaság újabb járatot indít Szaúd-Arábiába is: idáig a főváros, Rijád és az ország kapujaként ismert Dzsidda volt elérhető, csütörtöktől pedig már Dammám is.

A magyar hátterű Wizz Air lett az év légitársasága

 Az Air Transport Awards évente több kategóriában is díjazza a légi közlekedési iparág kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit. Az elismerést Váradi József vezérigazgató vette át a szerdai február 22-én a montreali gálaesten.