Hamarosan korlátlanul beszélhetnek egymással a telekomosok – erről adott ki közleményt a Magyar Telekom szerdán.

Szeged,,Hungary,-,July,3,,2018:,T,Mobile,Logo,On
Bejelentést tett a Magyar Telekom: ingyenessé teszi a hívásokat az előfizetőknek – de csak néhány napig. Fotó: Shutterstock

Ebből kiderült, hogy kifejezetten karácsonyi akcióról van szó, amely 

december 24-től 27-ig tart.

Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese azzal indokolta a döntést, hogy az ünnepi időszaknak arról kellene szólnia, hogy lelassuljunk, és olyan dolgokra figyeljünk, amelyekre év közben nem jut idő. Például, hogy mindenki közelebb kerüljön a szeretteihez. Ilyenkor értékelődnek fel a digitális eszközök és lehetőségek, hogy adott esetben a távolság ellenére is kapcsolat jöhessen létre. „Szeretnénk ebben segíteni, ennek megfelelően lakossági és üzleti ügyfeleinknek is számos jósággal kedveskedünk ebben az időszakban” – mondta.

  1. Így például december 9-én és 10-én a lakossági és üzleti ügyfelek belföldi mobilnetet kaptak, 
  2. most pedig december 24. és 27. között a Telekom valamennyi mobil- és vezetékes-előfizetője hálózaton belül külön díj felszámítása nélkül, korlátlanul beszélhet majd egymással. 

A feltöltőkártyás ügyfeleknek is érdemes figyelni a Telekom alkalmazást, mert december végéig minden szerdán igényeik szerint egynapos díjmentes korlátlan net és beszélgetés közül választhatnak.

Megállapodott az érdekképviseletekkel a Magyar Telekom, 6 milliárd forintja bánja

A Magyar Telekom menedzsmentje a vállalatot, illetve a Telekom Rendszerintegráció Zrt.-t érintő, 2024-re vonatkozó bérfejlesztés, az egyéb juttatások, valamint a hatékonyságjavulás mértékéről is egyetértésre jutott az érdekképviselettel.