BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elstartolt a Max, ahol az olimpiát is nézhetjük

Hazánkban is elérhetővé vált az HBO Max utódja, a Max, amihez nem kell mást tennünk, mint letölteni az applikációt és bejelentkezni a már meglévő HBO Max-fiókunkkal. A Max legnagyobb újdonsága, hogy már elérhetővé teszi a Discovery tartalmait is, valamint a nyári olimpiát is itt nézhetjük majd.

Május 21-én kedden elindult hazánkban is a Max streamingszolgáltatás, amely az HBO Maxot váltja. A Warner Bros. Discovery (WBD) 2023 májusában olvasztotta össze az HBO Max és a Discovery+ szolgáltatást, így született meg a Max, mely eddig főleg csak nyugati országokban volt elérhető, most viszont közép- és kelet-európai országokban, később pedig Lengyelországban, Hollandiában, Franciaországban és Belgiumban is elérhetővé válik.

Max,Or,Hbo,Max,Logo,On,Tv,With,Popcorn,Boxes,
Elstartolt a Max, ahol az olimpiát is nézhetjük / Fotó: Shutterstock

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős vezérigazgatója, elnöke kiemelte:

Számtalan exkluzív tartalom lesz elérhető a Maxon, többek között itt lesz nézhető élőben a párizsi olimpia is.

Az exkluzív tartalmakra pedig nagy szükség van, ugyanis a WarnerMedia és a Discovery egyesüléséből a vállalatnak nagy adósságai maradtak – nagyjából 44 milliárd dollár (bő 16 ezermilliárd forint) –, és növekedésre van szüksége a streaming terén.

A Max itthon kétféle csomagban érhető el:

  • A Standard részeként Full HD felbontásban (1080p) streamelhetünk, egyszerre két eszközön, és legfeljebb 30 letöltés lesz engedélyezve; az előfizetés ára havi 2790 forint.
  • A Prémium csomagban Full HD (1080p) és 4K felbontásban streamelhetünk, Dolby Atmos hanggal feldobva, egyszerre 4 eszközön, és legfeljebb 100 letöltés lesz engedélyezve; az előfizetés ára havi 3890 forint.

A váltáshoz pedig nincs másra szükség, mint be kell lépnünk a már meglévő HBO Max applikációnkba, ami fel fogja ajánlani, hogy töltsük le a Max alkalmazást, és lépjünk be a már meglévő HBO Max-os felhasználófiókunkkal. Aki pedig azon gondolkozott volna, hogy mi történik az örök érvényű kedvezményekkel, nem kell aggódnia, ugyanis

a Maxon megmarad az HBO Max indulásakor egy hónapig elérhető, 30 százalékos kedvezmény, mellyel a Standard csomag 1590 forintba kerül havonta.

Az új Maxon ugyanúgy elérhető minden, ami eddig az HBO Maxon, kiegészülve a Discovery tartalmaival. A Max jelenlegi kínálatában már elérhető a Dűne: Második rész, Az ifjú Sheldon sorozat záró epizódja, és itt lesz nézhető a Sárkányok házának második évada is június 17-től.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.