adósságrendezés

November végéig kifizették a kórházi beszállítókat

Az év végi kormányrendelettel sikerült rendezni a problémákat.
2022.01.06 Olvasási idő:

Csaknem 60 ezer ügyfelet kerestek meg a bankok

2016.12.08 Olvasási idő:

Lassan megtelik az eszközkezelő

Már csak 1500 családnak maradt hely az eszközkezelőnél, pedig az igény hatalmas. A bérleti díjat a többség rendesen fizeti, és már visszavásárlások is voltak.
2016.10.18 Olvasási idő:

Nem kell senkinek a magáncsőd

Minimális az érdeklődés az adósok részéről a magáncsőd iránt. Az ügyfelek tájékozatlanok, a jogszabályok késve jelennek meg, és sikertelenség esetén a következmények is súlyosak. Az első eljárások a hónap második felében indulhatnak el.
2015.09.13 Olvasási idő:

Két évig nem indulhat Esztergom EU-pályázatokon, ha megindul az eljárás

Adósságrendezést kezdeményezett az esztergomi önkormányzat ellen a Tatabányai Törvényszéken Gimesi Sándor vállalkozó, mert a testület nem fizette ki cégének a Mária Valéria mélygarázzsal kapcsolatos, korábbi adósságrendezési eljárásban jogerősen megítélt összeg utolsó részletét.
2014.10.06 Olvasási idő:

Sajátos adósságrendezés - Van, aki a tartozás dupláját kénytelen fizetni

Kilencvenhárom kórház 33 milliárd forintot kap arra, hogy legkésőbb év végéig kifizesse szállítói tartozásait, vagy annak egy részét. Az összes adósság ennek legalább a duplája, és az egyes intézmények sem egyformán kaptak a pénzből.
2013.11.21 Olvasási idő:

Máris szűkítette a kormány az önkormányzati adósságrendezést

Az önkormányzatok adósságkonszolidációjának részleteit pontosító módosító indítványt nyújtott be az idei költségvetésnek a múlt héten a kormány által benyújtott módosító törvényjavaslatához az országgyűlés Számvevőszéki és költségvetési bizottsága csütörtökön.
2012.11.22 Olvasási idő:

Meglepetés? - Hódmezővásárhelyen kezdték el az adósságrendezést

Az országban először Hódmezővásárhelyen kezdődtek el az önkormányzati adósságok állami átvételével kapcsolatos egyeztetések. Csütörtökön Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár, országgyűlési képviselő egyeztetett Almási István polgármesterrel és a település más vezetőivel.
2012.11.16 Olvasási idő:

Fizetésképtelen lett az Elcoteq - Mi lesz a pécsi gyárral?

Működésének zavartalan folytatása érdekében felügyelet alá helyezését kérelmezi a luxemburgi székhelye szerinti törvényeknek megfelelően a finn Elcoteq, miután a hitelezői, élén a Danske Bankkal, zárolták a bankszámláját – áll a cég közleményében.
2011.07.20 Olvasási idő:

Durvul a helyzet: Már tömegközlekedés sincs Esztergomban

A város 2008 óta nem fizetett a cégnek, ezért hétfő éjfélkor a Vértes Volán leállította a szolgáltatásait Esztergomban. Addig nem valószínű, hogy rendeződik a helyzet, amíg a politikai egyensúly nem áll helyre.
2011.07.05 Olvasási idő: