aláírás

Megvan az aláírásszám, Zelenszkijnek foglalkoznia kell az ukrán diákok petíciójával

A kiutazási tilalom miatt jelenleg nem tudnak külföldön tanulni.
2022.10.06 Olvasási idő:

Javíthatta aláírását több ezer amerikai választó

Lehetőséget kaptak aláírásuk kijavítására azok a floridai szavazók, akiknek nem azonosítható aláírása miatt elvetették a voksát.
2018.11.15 Olvasási idő:

Macron aláírta a francia munkajogi reformrendeleteket

Aláírta pénteken Emmanuel Macron francia államfő a munkajogi reform öt rendeletét az előző napi szakszervezeti és a hétvégére tervezett politikai tiltakozás ellenére.
2017.09.22 Olvasási idő:

Külföldön folytatják a harcot a magyar fuvarozók

Szlovéniában tiltakozott a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete a nyugati országok rendelkezései miatt, mivel azok hátrányosan érintik a régió fuvarozóit.
2017.07.12 Olvasási idő:

Kihirdette tram-train tenderének nyertesét a MÁV

A Stadler Rail Valencia S.A.U nyerte meg a MÁV-START Zrt. dízel-villamos tram-train jármű beszerzésére kiírt pályázatát - tudatta a vasúttársaság, amely nemrég egy svájci céggel írt alá keretmegállapodást, amely alapján az emeletes motorvonatokat szállít majd az országba.
2017.04.18 Olvasási idő:

Több tízezer aláírás gyűlt össze a Férfiak 40 népszavazási kezdeményezéshez

Eddig 30-40 ezer aláírás gyűlt össze ahhoz a népszavazási kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy 40 év munkaviszony után a férfiak is nyugdíjba mehessenek – jelentette be Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2015.08.11 Olvasási idő:

Ki írhat alá, ha a vállalat vezetője távol van?

Sokszor kérdezik tőlem évek óta működő cégek is, hogy ki írhat alá a cég nevében, amikor az ügyvezető éppen elérhetetlen, és fontos iratokat kellene aláírni.
2014.09.09 Olvasási idő:

Aláírták a magyar-türkmén gazdasági együttműködési megállapodást

Szijjártó Péter kijelölt külgazdasági és külügyminiszter-helyettes és Annamuhammet Gochiev türkmén miniszterelnök-helyettes aláírta szerdán Budapesten a Magyarország és Türkmenisztán közötti gazdasági együttműködési megállapodást - tájékoztatta Fülöp Judit, Szijjártó Péter sajtófőnöke az MTI-t.
2014.06.18 Olvasási idő:

Hamisították Fellegi aláírását? - Feljelentést tett az NFM

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a folyamatos belső ellenőrzési gyakorlatnak megfelelően, 2012 elején is áttekintette a tárca folyamatban levő ügyeivel kapcsolatos dokumentációkat.
2012.05.14 Olvasási idő:

A vízművek ügyében gyűjthetik először az egymillió aláírást

A vízhez való hozzáférés alapvető jogának kimondására vonatkozó kezdeményezés lehet az egyik olyan ügy, amelyben hamarosan megkezdődhet az egymillió aláírás összegyűjtése az április 1-jével elindult európai polgári kezdeményezés (ECI) keretében. Utóbbi eljárás lehetővé teszi, hogy az EU állampolgárai közvetlenül javaslatot tegyenek arra, hogy miről hozzon jogszabályt az Európai Parlament, illetve a tagállami kormányokat képviselő tanács.
2012.04.05 Olvasási idő: