főnök

Minden második dolgozó titkolózik a főnöke előtt

A munkavállalók 59 százaléka elrejti közösségi médiás tevékenységét a főnöke elől.
2019.05.20 Olvasási idő:

Nem teljesített, kirúgták a Hyundai amerikai főnökét

Azonnali hatállyal elbocsátották Dave Zuchowskit, a Hyundai amerikai részlegének első emberét. Az Automotive News több egybehangzó forrásra hivatkozva azt írja: a szakembernek azért kellett mennie, mert a vállalat nem teljesítette a kitűzött eladási célokat - írta pénteki cikkében a totalcar.hu.
2016.12.23 Olvasási idő:

Ők az álomfőnökök - Zuckerberg az istenített cégvezetők között

A legnépszerűbb amerikai vezérigazgatók listáját már nem a Google-főnök Larry Page vezeti. A listán érződik a szellemi cégek erőfölénye.
2016.06.09 Olvasási idő:

Szeretjük a főnökünket és jól érezzük magunkat a munkahelyünkön

A magyar dolgozók kevésbé elégedettek a munkájukkal, ennek ellenére jobban kijönnek a főnökükkel, kifejezetten baráti a viszonyuk a kollégákkal és jobbnak tartják a munkakörnyezetüket is az uniós átlaghoz képest – derül ki a Profession.hu Munkahelyi Környezet című elégedettséget felmérő kutatásából. A közel 2500 válaszadó közül 38 százalék ráadásul elégedett a fizetésével is.
2013.10.09 Olvasási idő:

Kettes adtak a hazai dolgozók főnökeiknek

A magyarországi munkáltatók meglehetősen vegyes bizonyítványt kaptak alkalmazottaiktól a Kelly Services legújabb felmérésének eredményei szerint. A megkérdezetteknek csak kevesebb, mint egyharmada érzi úgy, hogy megfelelő felkészítésben részesült a főnökétől ahhoz, hogy sikereket érjen el a jövőben.
2011.11.24 Olvasási idő:

Szinte mindenhol vannak Jabbák - Taktikák a főnökök hibái ellen

A humor, a hízelgés is segíthet, vagy ha nem, akkor marad a menekülés
2011.06.22 Olvasási idő:

Amilyen a főnök, olyan az állás

Ha munkahelyet keres, először a leendő, közvetlen vezetőjét nézze meg magának, csak utána fogadja el a posztot
2010.11.11 Olvasási idő:

Amilyen a főnök, olyan a munkahely

Én és a főnököm jól megértjük egymást – nos, ha valaki magáénak érzi ezt a mondatot, akkor viszonylag elégedett lehet a munkahelyével. Mindez persze sarkos megfogalmazás, ám a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés 2010-es eredményei rávilágítottak, a közvetlen felettessel való jó viszony központi helyen van a hazai munkavállalók elégedettségi térképén.
2010.11.10 Olvasási idő:

Négyből három Facebookozó fél a főnökétől

Az F-Secure információbiztonsági cég felmérése szerint a közösségi portál felhasználóinak jelentős része nem veszi fel ismerősei közé a főnökét, mert tart a következményektől.
2010.04.26 Olvasási idő:

Főnöknek lenni válság idején

Nagy különbség van a régi vágású vezetők és azon menedzserek között, akikre most, a válság idején is szükség van – állítja Ken Blanchard, tanácsadó guru, aki nemrég Magyarországon járt. Most edző, támogató, bátorító vezetőkre van szükség, nem pedig bíráló, megítélő és rendőrszerű menedzserekre – fogalmazott lapunknak.
2009.10.28 Olvasási idő: